vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - MOMENT VAN RUST IN EEN RELAXSTOEL

MOMENT VAN RUST IN EEN RELAXSTOEL

Maar liefst eenderde van onze landgenoten geeft aan thuis te weinig ontspannen. Daar wil Prominent wat aan doen, door Nederland relaxter te maken. In een relaxstoel of relaxbank van dit merk ervaar je gegarandeerd een moment van rust. Met als resultaat: een opgeladen batterij en nieuwe energie.

Op maat gemaakt

Thuis een moment voor jezelf nemen is een bewuste keuze. Of je nu verlangt naar een aantrekkelijke designstoel met comfortfuncties of naar een geschikte stoel die je lichaam perfect ondersteunt met fijne relaxfuncties. In alle relaxstoelen van Prominent kun je heerlijk ontspannen, wegdromen en lezen, maar ook gamen, appen en met je tablet over het web surfen.

Elke Prominent-stoel wordt op maat gemaakt. Een relaxstoel zit namelijk pas echt comfortabel als hij perfect aansluit op je lichaam. Een paar centimeter kan al snel voor een wereld van verschil zorgen. Het aanmeten van de stoel gebeurt via zeven ergonomische basisvoorwaarden, waardoor lekker zitten ook gezond zitten wordt.

In jouw smaak

Echt comfort mag ook mooi zijn. Het is de kunst om iets zo slim en esthetisch mogelijk te maken, vindt Prominent en laat ergonomie en comfort samensmelten met creativiteit en stijl. Samen met jou creëert een adviseur, in een van de 43 winkels of bij jou thuis, een stoel die perfect bij jouw smaak en behoefte past.

De productie van elk stoel gebeurt met de hand, in samenwerking met ergotherapeuten en topontwerpers. Zo krijg je een resultaat met een ergonomisch design en de juiste materialen die extreem comfortabel zit. Een echte relaxstoel die voldoet aan de allerhoogste eisen. Hoor jij bij dat deel van de Nederlanders die thuis te weinig ontspant? Kies voor Prominent!

Kijk voor meer informatie op www.prominent.nu

 

Ook interessant?