vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - modulekeuken voor binnen en buiten

modulekeuken voor binnen en buiten

We houden ervan: een idee dat even simpel als briljant is. Neem nou de mooie modulekeuken van The Big Easy. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen, eindeloos combineren, vrij plaatsen en binnen óf buiten een plek geven. En hadden we al gezegd dat ‘ie ook nog eens heel erg mooi is?

Koken wordt vanaf vandaag een nieuwe beleving. Mix & match en beken kleur (of niet) en stel jouw eigen keuken samen, voor binnen of buiten.

Stel je eigen keuken samen

Hoe werkt het concept? The Big Easy is een modulekeuken van gepoedercoat staal. Je kunt snel en simpel jouw persoonlijke keuken samenstellen. Er zijn drie basismodules met vaste afmetingen (b80 cm, b140 cm, b200 cm). Deze basismodules vul je aan met een inzet voor deuren, lades, legplank, oven en magnetron.

De diepte is altijd zeventig centimeter, de hoogte is verstelbaar. Door de flexibele plaatsing van de modules kun je eindeloos combineren met deze prachtige stalen keuken. De modulekeuken is vrij te plaatsen en verkrijgbaar in vier mooie kleuren: in zwart (ral9005), wit (ral9010), resedagroen (ral6011) en kiezelgrijs (ral7032).

Om je nieuwe keuken helemaal compleet te maken, kun je hem aanvullen met apparatuur van Smeg en design wandplanken in verschillende uitvoeringen.

Buitenkeuken uit je dromen

Hoe tof: de keuken is ook geschikt als buitenkeuken. Als je voor een zo’n fijne buitenkeuken kiest, dan heb je de keuze uit speciale apparatuur, zoals inbouw-barbecue, wokbrander en frituur. Voor een extra dosis inspiratie hebben de makers van de keuken alvast de allerlekkerste recepten voor je verzameld. Zie je jezelf al staan tijdens die eindeloze zomeravonden, in je buitenkeuken met stijl?

Kijk voor meer info op www.thebigeasy.kitchen of kom de keuken bekijken tijdens de vt wonen&design beurs. Jij komt toch ook? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?