1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Miniatuurverhaaltjes op keramische tegels

Miniatuurverhaaltjes op keramische tegels

Miniatuurverhaaltjes. Met moderne illustraties en grappige details. Of gebaseerd op originele Oudhollandse ontwerpen, maar dan met een moderne twist. Of gepersonaliseerd, met jouw tekst en speciaal voor jou gebakken… Het kan niet anders of bij StoryTiles vind je een goed cadeau. Namelijk: unieke kunst op keramische tegels.

Klassiek versus eigentijds
Elk ontwerp vertelt een verhaaltje met een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met eigentijdse elementen. StoryTiles maakt ook kunst op hout en kaarten, maar het accent ligt op de tegels. Elke tegel wordt met de hand gebakken en is daarmee uniek. Door de hoge temperatuur van het bakproces zijn alle tegels hitte- en waterbestendig en gaan ze levenslang mee.

Keramische tegels worden al sinds de zestiende eeuw gemaakt in Delft en omgeving. StoryTiles eert deze traditie. Het bedrijf is in 2013 gestart met een crowdfunding-campagne en heeft inmiddels meer dan 200 verkooppunten over de hele wereld. Was Marga van Oers lange tijd de enige designer, onder de naam The Artist Collaboration is StoryTiles nu een designplatform. Ook Piet Paris, Chris van Eeden, Lieselot Moed en Geertje Aalders presenteren ieder een eigen verhaal. Van een grafisch lijnenspel en een kijkje in de porseleinkast tot een papieren kijkdoos en een sereen decorspel.

In drie maten
De meest recente StoryTiles-collectie is die van het voorjaar van dit jaar. Tegels met dagelijkse dingen vol verrassingen en titels als ‘Happily ever after’, ‘In all its glory‘, ’Just like you’ en ‘Frog and Friends’. De meeste StoryTiles-tegels worden geleverd in drie verschillende maten: 10×10 cm (small), 13×13 cm (medium) en 20×20 cm (large). Het mediumformaal is gelijk aan de originele Oudhollandse tegel.

Voor een ander of voor jezelf: de keuze uit de miniatuurverhaaltjes op keramische tegels is groot. Unieke kunst. Eyecatchers op je muur.

Kijk voor meer informatie op www.storytiles.nl

Ook interessant?