vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Miniatuurverhaaltjes op keramische tegels

Miniatuurverhaaltjes op keramische tegels

Miniatuurverhaaltjes. Met moderne illustraties en grappige details. Of gebaseerd op originele Oudhollandse ontwerpen, maar dan met een moderne twist. Of gepersonaliseerd, met jouw tekst en speciaal voor jou gebakken… Het kan niet anders of bij StoryTiles vind je een goed cadeau. Namelijk: unieke kunst op keramische tegels.

Klassiek versus eigentijds
Elk ontwerp vertelt een verhaaltje met een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met eigentijdse elementen. StoryTiles maakt ook kunst op hout en kaarten, maar het accent ligt op de tegels. Elke tegel wordt met de hand gebakken en is daarmee uniek. Door de hoge temperatuur van het bakproces zijn alle tegels hitte- en waterbestendig en gaan ze levenslang mee.

Keramische tegels worden al sinds de zestiende eeuw gemaakt in Delft en omgeving. StoryTiles eert deze traditie. Het bedrijf is in 2013 gestart met een crowdfunding-campagne en heeft inmiddels meer dan 300 verkooppunten in 20 landen over de hele wereld. Oprichtster Marga is nog steeds hoofd ontwerp en werkt regelmatig samen met bekende ontwerpers en musea.

Voor een ander of voor jezelf: de keuze uit de miniatuurverhaaltjes op keramische tegels is groot. Unieke kunst. Eyecatchers op je muur.

Kijk voor meer informatie op www.storytiles.nl

Ook interessant?