1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Slaapkamer - Buddy: boxspring voor je viervoeter

Buddy: boxspring voor je viervoeter

Swiss Sense heeft een hondenboxspring ontwikkeld. Gewoon. Omdat het kan. ‘Buddy’ is een limited edition en komt in verschillende afmetingen, kleuren en stoffen. En mooi dat ‘ie is! Wedden dat je trouwe viervoeter hier nét zo blij van wordt als jij?

Of je nu de trotse baas bent van een klein teckeltje, een beagle of een flinke terriër,  voor bijna iedere viervoeter is er een geschikte boxspring. Het bed Buddy komt namelijk in drie verschillende formaten: small, medium en large. Vanaf nu kan dus écht iedereen in huis genieten van een goed bed. En het fijne is: je hebt de keuze uit verschillende stofsoorten en – kleuren, zodat het bed voor je viervoeter mooi matcht met jouw eigen boxspring of interieur. 

Het begon als 1 aprilgrap…

Vorig jaar kwam Swiss Sense met het nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Toen ging het om een geslaagde grap op 1 april, maar vanwege de vele enthousiaste reacties besloot het bedrijf het idee alsnog verder uit te werken. Geen grap dus, maar eerder gewoon een heel goed idee.

Over Buddy

Buddy is dus speciaal ontwikkeld voor honden. Het bed bestaat uit een box met een topper en een strak en tijdloos hoofdbord en staat op hoge poten (5 centimeter). De box is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van dik koudschuim (9 centimeter) en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die je snel en simpel reinigt met een vochtige doek. 

Limited edition hondenboxspring

Hebben? Haast je naar de winkel want het gaat om een unieke serie van honderd boxsprings, verkrijgbaar vanaf 129 euro op www.SwissSense.nl.

Dit is hem, is ‘ie niet geweldig?

Bij het bedrijf vind je trouwens alles op het gebied van goed en fijn slapen. Boxsprings, bedden, matrassen en accessoires die met deskundigheid, zorg en aandacht in eigen beheer zijn ontworpen en gemaakt. Zo zorgt de familie Diks, de grondleggers van Swiss Sense, al meer dan 100 jaar voor vele nachten slaapplezier. 

Even proefliggen? Kom een kijkje nemen op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?