vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Meubels op maat - Maatwerk meubels in elke stijl

Maatwerk meubels in elke stijl

Of je nu een complete keuken of alleen een kast wilt, een tafel of juist een meubel voor in de badkamer: soms vind je niet wat je zoekt. Dan zou je kunnen denken aan maatwerk.

Voor elke situatie in huis is er wel een maatwerk oplossing. Dat vindt Prelux Design ook. De interieurbouwer – perfect op de hoogte van wat er op de huidige markt speelt – creëert meubels op maat. Uiteraard helemaal volgens jouw wensen en tot in de details.

Vakmanschap en flexibiliteit

De grootste kracht is vakmanschap en flexibiliteit. Groot of klein: Prelux Design maakt het in elk materiaal en elke stijl, kleur en afmeting. Keuken- en badkamermeubels, kasten en tafels. En komt zo tot oplossingen die verbazingwekkend mooi zijn.

Gaat het om een keuken? Het bedrijf kan je ook adviseren over apparatuur en deze voor je bestellen en plaatsen. Handig, want dan houd je alles in één hand.

Natuurlijk staat kwaliteit bij Prelux Design voorop. Dat zie je aan het design, de bewerkingen, de materialen, de verbindingen en de uitstraling. Dat zie je ook aan het hoogwaardige hang- en sluitwerk. Daarmee is een optimaal gebruikersgenot en een lange levensduur van de maatwerkmeubels gegarandeerd.

Prelux Design maakt wat jij zoekt!

Kijk voor meer informatie op www.prelux-design.nl

 

Ook interessant?