1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Luxe en comfort in de slaap- en badkamer

Luxe en comfort in de slaap- en badkamer

Heb je eenmaal de luxe van lekker zacht bed- en badtextiel ervaren, dan wil je nooit meer iets anders. In de slaap- en de badkamer maakt textiel van zeer goede kwaliteit je leven namelijk echt een stukje prettiger.

Walra is al sinds 1873 hét merk voor mooi bed- en badtextiel. Vroeger spaarden vrouwen een hele uitzet van Walra bij elkaar. Sterker nog: speciale adviseuses bezochten de mensen thuis. Met een koffer vol Walra kwamen ze bij de moeders van een aanstaande bruid langs, waarna die persoonlijk het linnen voor het echtpaar uitzocht.

Luxe voor iedereen, voor ieder interieur

Zo speciaal als toen is het bed- en badtextiel van Walra nog steeds, maar natuurlijk is er iets veranderd: het persoonlijke, warme en nostalgische is vertaald naar de wensen en trends van deze tijd. Het merk maakt luxe inmiddels voor iedereen bereikbaar. En door de dessins in natuurlijke tinten en de mooie kwaliteit is de collectie een perfecte aanvulling op ieder interieur.

Zacht katoenen dekbedovertrekken en handdoeken

Neem de dekbedovertrekken. Gemaakt van 100% zachte katoen (dat slaapt lekker!) en met een ruime instopstrook van 20 cm over de gehele breedte van het overtrek (praktisch!). Je kunt kiezen uit elegante dessins, warme kleuren, fris wit of moderne prints. Of ga je voor Walra Original? Een exclusieve lijn dekbedovertrekken met een luxueuze afwerking en opvallende details, als eerbetoon aan de unieke, kwalitatieve uitstraling van vroeger?

Een ander voorbeeld: het badtextiel ‘By Walra’. Een serie moderne baddoeken, badlakens en douchelakens die in elke badkamer passen. Uitgevoerd in 100% zachte katoen en in negen verschilende kleuren, variërend van basic tot modieus; wit, off white, zand, antraciet, zwart, lime, aqua, rood en marine.

Verrassende aanvulling: servies en verzorgingsproducten

Overigens heeft Walra tegenwoordig meer dan alleen bed- en badtextiel. In de collectie zitten nu ook 4-seizoenendekbedden, hoofdkussens, sierkussens, plaids en tafel- en keukenlinnen. En zelfs een stijlvol basisservies én een Body & Soul-lijn met heerlijke verzorgingsproducten.

Kijk voor meer informatie op www.walra.nl of kom langs op de vt wonen&design beurs van 2-7 oktober in Amsterdam.

Ook interessant?