///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Dit zijn de lekkerste geuren voor in huis

Dit zijn de lekkerste geuren voor in huis

De donkere maanden komen er straks weer aan. Zie je er tegenop, omdat je soms last hebt van een dip? Dit product helpt je de winter door!

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar heerlijke geuren in huis laten sombere buien als sneeuw voor de zon verdwijnen. Denk maar eens aan de geur van warme appeltaart of verse koffie en het gevoel dat dit losmaakt. 

De juiste geur voor elke gemoedstoestand

In de wintermaanden zorgen bepaalde uitgesproken geurencombinaties voor een vrolijke en goede energie in je omgeving. Denk aan de geur van heerlijke dennennaalden, een houtachtige geur zoals Oriental Wood en de kruidige Orange Cinnamon. Deze geuren worden geproduceerd door Plantes & Parfums. Deze subtiele parfums van bloemen- en plantenextracten verspreiden zich langzaam door de ruimte waarin je ze gebruikt. Je kunt iedere ruimte in huis precies zo laten ruiken als jij fijn vindt. Laat die winter maar komen…

De prachtige samenstellingen van de geuren zijn ontwikkeld door meesterparfumeurs in de Franse stad Grasse. De stad staat bekend als wereldhoofdstad van de parfumerie, vanwege haar expertise op het gebied van het kweken van aromatische planten en van extractietechnieken.

Natuurlijk geurtje

Bij Plantes & Parfums vind je een uitgebreid assortiment aan homespray’s en diffusers. Naast de wintergeuren hebben ze er nog 65 andere geuren die allemaal zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten van bloemen, planten en kruiden. De geuren worden gemaakt van natuurlijke essentiële oliën die vervolgens, met het oog op duurzaamheid, op traditionele wijze worden vermengd in hun fabriek in de Provence.

Ook vind je er fijne geurkaarsen die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt. Ze bestaan volledig uit natuurlijke was, paraffine-vrije en plantaardige ingrediënten. Tip: steek de kaars voor langere tijd aan, minstens twee uur, zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden.

Op de vt wonen&design beurs vind je natuurlijk ook een stand van dit bedrijf met hun natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame geuren. Jij komt toch? Boek snel je kaarten en laat je hier verrassen.

Ook interessant?