1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Woonkamer - Lekker loungen met deze leren matten

Lekker loungen met deze leren matten

Op je dakterras, boven je bed of midden in de huiskamer: voor de mooie leren matten van NAHKA wil je overal wel ruimte maken. 

De leren loungematten, geïnspireerd op de vintage gymmatten van vroeger, zijn stijlvol en zacht. Perfect voor wie houdt van een minimalistisch, soepel, strak en functioneel ontwerp en tóch graag extra warmte in huis haalt.

NAHKA is een oude Finse betekenis voor zacht leer. De designs van het bedrijf gaan terug naar de kern: mooi en functioneel leer met een minimalistische uiterlijk. Een Scandinavisch karakter met subtiele details.  

De perfecte leren mat

Alle producten worden gemaakt van high-end materiaal: kau-lonka pull-up leer. Dit is gemaakt van nerfleer, de hoogste kwaliteit leer die er is. Het wordt pull-up leer genoemd, omdat het met de tijd mooier wordt. Zo ziet je favoriete ruimte in huis er iedere dag mooier uit, zonder er iets voor te doen.

5x favorieten

Of je nu een groot of een kleiner huis hebt, een plek zoekt om uit te rusten of op te laden: de onweerstaanbare matten passen in iedere ruimte. De minimalistische vormen laten zich namelijk makkelijk combineren. Dit zijn onze vijf favoriete manieren om ze te gebruiken (én jouw excuus om ze in huis te halen):

1 Lounge bed voor overdag: de perfecte plek om te relaxen, voor een moment voor jezelf.

2 Hoofdsteun in bed: hang een mat op aan de muur boven je bed. Zo tof én handig voor ontbijtjes in bed.

3 Rugleuningen bij je bank: ben je de gelukkige eigenaar van een lange muur en een houten bank? Gebruik een mat als rugleuning en bevestig h’m aan de muur. Mooi om naar te kijken, comfortabel als je er tegenaan zit.

4 Decoratie: de matten zijn zó mooi dat ze makkelijk doorgaan als kunstwerkje aan de muur. Het effect is even tof als onverwacht!

5 Palletbank: op zoek naar extra zitplek? Op je dakterras of in de tuin? Het enige dat je nodig hebt, zijn wat houten pallets en zo’n mooie leren mat. Tada: zie daar je stylish palletbank.

Met een beetje creativiteit bedenk je trouwens nog veel meer fijne mogelijkheden. Wat dacht je van een leesmat voor die luie zondag, een speelplek voor je kleintje (leuk: zet er een tipitentje op) of als hangout voor je viervoeter? 

Kom de mooie matten van NAKHA bekijken op de vt wonen&design beurs. Boek snel je kaarten!

Ook interessant?