Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - KUSSENS OM TE KUSSEN

KUSSENS OM TE KUSSEN

Houd de basis zoals-ie is en wissel alleen van accessoires. Dat is het advies dat je krijgt als je zo nu en dan de sfeer in huis wilt veranderen. Kijk maar eens wat je alleen al met kussens kunt doen.

Kussens zijn er in alle soorten en maten, maar tussen het grote aanbod vallen die van Susan van Heumen je ongetwijfeld meteen op. Ze onderscheiden zich door een heel eigen handschrift: een combinatie van wol en veel verschillende stoffen, waarbij in één oogopslag duidelijk wordt dat Susan een feilloos gevoel heeft voor kleurencombinaties en vlakverdeling. 

Grof, zacht, harig, met print, zonder print…

Susan, van oorsprong binnenhuisadviseur, startte in 2011 met haar eigen bedrijf KUS-SEN. Sindsdien heeft ze al heel wat kussens ontworpen en gemaakt. De stoffen die ze gebruik zijn (ongebruikte) restanten van hoge kwaliteit, van stoffenmerken als Kvadrat en De Ploeg. De combinatie van de verschillende soorten stof (grof, zacht, harig, met print, zonder print etc.) maakt dat elk kussen weer verrassend is. En dat niet alleen. Ze zijn ook echt uniek, want van geen enkel kussen maak Susan een tweede exemplaar.

Met de kussens van KUS-SEN geef je je huis makkelijk een metamorfose. Ze passen in elk interieur en laten zich moeiteloos met elkaar en met andere kussens combineren. Susan bedacht er een aantal steekwoorden voor: uniek, duurzaam, tijdloos, verrassend, stoer, warm, aaibaar en kwaliteit. Maar zelf kun je ze ook best ‘toegankelijk’ noemen.

Twee-in-één-kussens

Dit najaar komt Susan met een overvloed aan keuze, zowel in maten als in kleuren. Waaronder de allernieuwste exemplaren en de nieuwste ontwerpen. Opvallend zijn de kussens met twee verschillende kanten en een gekleurde sierstrook, zodat je eigenlijk twee kussens in één hebt. Maar overweeg voor een andere sfeer in huis ook zeker de rest.

Kijk voor meer informatie op www.kus-sen.nl

Ook interessant?