vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Designlamp of kunstwerk?

Designlamp of kunstwerk?

Kunst en licht samen in designlamp

Een stijlvol interieur vraagt om bijzondere verlichting. Om een lamp die qua materiaal bij je inrichting past en die met z’n indirecte, decoratieve licht de sfeer bepaalt. Of vind je dat nog niet genoeg?

Wil je écht iets bijzonders? Onder de naam KuvaLight brengt designer Jacqueline Steunebrink kunst en licht samen in een designlamp. Kunstwerken voor aan de muur die interieurs ook nog eens extra kleur geven. KuvaLight staat dan ook voor Kunst Van Licht.

Vier basisontwerpen in diverse varianten

Speciale ontwerpen op maat zijn mogelijk, maar de eigenlijke collectie bestaat uit vier exclusieve basislampen in verschillende varianten. In twee maten (Æ80 cm en Æ115cm) en gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals geborsteld aluminium, roestvrij staal, koper, acryl of bamboe.

De KuvaLights zijn uitgerust met hoge kwaliteit LED’s. De kleuren en tinten van het licht van elke lamp kunnen worden aangepast. Is het buiten donker en bewolkt? Creëer binnen bijvoorbeeld een aangename lentegroene sfeer. Is het ’s zomers te warm in huis? Probeer dan koel blauw of romantisch oranje. Geef je feestje? Zorg voor een lounge-ambiance met uitbundig paars. Of wil je dansen? De KuvaLights kunnen zelfs de kleuren van hun licht synchroniseren met de muziek. Voor een trendy nachtclub effect!

Eenvoudig te installeren en te bedienen

Of ze nou aan of uit zijn: KuvaLights geven een interieur dus 24/7 een extra dimensie. Ze zijn makkelijk te bedienen met een smartphone, tablet of computer, en compatibel met Philips Hue, DMX en andere lichtcontrole- en domoticasystemen. De lampen worden geleverd met een standaard ophangsysteem.

Kijk voor meer informatie op www.kuvalight.com/nl/ of bezoek de stand op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?