///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Eyecatcher voor aan de muur

Eyecatcher voor aan de muur

Op zoek naar een échte eyecatcher voor aan de muur, thuis of op kantoor? Laat je verwonderen, verbazen, ontroeren óf inspireren door een van deze bijzondere kunstwerken.

Ze legt op een speelse manier en met oog voor detail unieke beelden vast die on-mid-del-lijk je aandacht trekken. De Tilburgse Dina Furrer-van Vlimmeren maakt kunstwerken en reportages die zich stuk voor stuk kenmerken door creativiteit en originaliteit.

Liefde voor fotografie

Dina was twaalf jaar toen ze voor het eerst met een familievriend op natuurreportage ging. Ze was op slag geïnspireerd en verliefd op fotografie. Niet lang daarna, op haar vijftiende, kreeg ze haar eerste, analoge camera als verjaardagskado. Een opleiding aan de Foto-academie volgde, net als een specialisatie in Art-fotografie. ‘En daarmee ben ik het pad van veelzijdigheid van fotografie ingeslagen. De wanddecoratie die ik verkoop, online en in de showroom, ontstaat natuurlijk door kunstfotografie.’ 

Typisch Dina

Een speelse stijl, oog voor detail en unieke beelden waar je wel naar móet kijken. ‘Afhankelijk van het thema en het doel zijn er artistieke elementen in verwerkt die het visuele effect vergroten of een boodschap uitdragen. Dit is mijn kunstfotografie.’ Waar ze de inspiratie vandaan haalt voor haar werk? ‘Irving Penn gaf het merendeel de inspiratie voor het maken daarvan. Maar op het moment haal ik mijn inspiratie vooral uit mezelf, de natuur en omgeving. Daarnaast doe ik ook landschaps, portret-, gezins- en bedrijfsfotografie.’

In opdracht

In opdracht fotograferen, dat doet ze trouwens ook graag. Voor bedrijven, een fotoreportage of kunstfotografie als wandecoratie in het bedrijfspand, en voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan prachtige foto’s van pasgeboren baby’s en portretten van ouderen. 

Kunstwerk te koop

Elke kunstfoto uit haar webshop wordt afgedrukt op bijzonder materiaal waarmee het beeld het mooiste tot zijn recht komt. Haar mooie kunstplaatjes hangen ondertussen ook bij LOODS5, online en in de winkels. 

Kijk op Dina-Artphoto.nl voor meer informatie of kom een kijkje nemen op de vt wonen&design beurs. Hup, waar wacht je nog op? Bestel snel je kaarten.

Ook interessant?