1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - KUNST CUSTOMIZEN BIJ WERK AAN DE MUUR

KUNST CUSTOMIZEN BIJ WERK AAN DE MUUR

Je wilt iets moois aan de muur, maar bij een ‘gewone’ galerie vind je niets dat aansluit op jou en je interieur. Of het is boven je budget. Kijk dan eens rond bij Werk aan de Muur. Deze online galerie onderscheidt zich door twee dingen: je kunt er kunst customizen én je betaalt er schappelijke prijzen.

100.000 werken, 6000 creatieven

Bij Werk aan de Muur heb je de keuze uit 100.000 unieke werken in de meest uiteenlopende categorieën gemaakt door maar liefst 6000 gepassioneerde creatieven. Van schilders en fotografen tot digital artists en photoshop-goeroes.

Een van hen is Jesper Krijgsman, een 25 jaar oude grafisch vormgever uit Zwitserland. Zijn werken bestaan uit talloze foto’s van elementen uit de natuur die hij laag voor laag combineert tot één geheel. Dit zijn dan ook ware explosies van kleur. Stel je eens voor bij jou thuis aan de muur!

Zelfs kunst op behang

Maar wat voor kunst van Werk aan de Muur je ook kiest, je krijgt sowieso iets unieks. Je bepaalt namelijk zelf én de maat én het materiaal waarop het werk wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan canvas, acrylglas, aluminium en staal. En ook aan hout, al dan niet ingelijste fotoprints en zelfs behang.

Bij de online galerie ben je verzekerd van kunst die bij jouw stijl en budget past. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Werk aan de Muur kan je persoonlijk verder helpen. En stuur je een foto van je kamer, dan hangt de online galerie je favoriete werk vast virtueel voor je op. Hoe handig is dat?

Kijk voor meer informatie op www.werkaandemuur.nl

Ook interessant?