///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Kunst in huis - Kleine kunstwerkjes op tegels

Kleine kunstwerkjes op tegels

Op de vt wonen&design beurs staat een pop-up store waar je écht even langs moet. Hier vind je namelijk de makers van StoryTiles met hun mooie producten: kleine kunstwerkjes op keramieken tegels die je geheid een glimlach bezorgen.

Ken je StoryTiles al? Het bedrijf maakt sinds 2013 miniatuurverhalen en kunst op tegels van keramiek. Elk design heeft een grappige twist waarin klassieke concepten contrasteren met modern elementen. De tegels staan in elk type interieur en in iedere ruimte in huis. Ze zijn er in verschillende maten (10×10 cm, 13×13 cm en 20x20cm).

Toffe pop-up store

Je vindt het bedrijf en hun mooie producten tijdens de vt wonen&design beurs in hun pop-up store. Daar verkopen ze bijzondere samples uit de tegelbakkerij en nooit eerder vertoonde en uitgebrachte designs vanuit de ontwerpstudio. Ook zijn er heel veel old-time favourites te vinden, net als tegels uit eerdere collecties. 

O, en hadden we al gezegd dat de tegels op de beurs een wel heel aanlokkelijk prijskaartje hebben? Mooi moment dus om je verzameling te beginnen. Het StoryTiles team is er ook om je te helpen de leukste en mooiste designs bij elkaar te zoeken!

PS: Het merk presenteert trouwens twee keer per jaar een nieuwe collectie. En laat het nu gelukkig tijd zijn voor de collectie Fall ’19. Deze mooie ontwerpen zitten in de nieuwe collectie.

Van Nederlandse bodem

De producten van StoryTiles worden gemaakt volgens hoge standaard en kwaliteit, met een frisse knipoog naar ambachtelijk, Nederlands vakmanschap en ontwerp. Keramieken tegels worden namelijk al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken op hoge temperatuur. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het design levenslang mee gaat. Elk ontwerp is met de hand gebakken en daarmee uniek.

Alle producten worden ambachtelijk gemaakt in Nederland, vanuit de thuisbasis in Amsterdam. Marga van Oers -oprichter en head of design- richtte het bedrijf op in 2013 door middel van een crowdfundcampagne en heeft inmiddels meer dan 300 verkooppunten over de hele wereld. StoryTiles maakt inmiddels ook kunst op hout (StoryWood) en servies (StoryPlates).

Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten! Zien we je daar?

Ook interessant?