1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - JE EIGEN FOTO ALS WANDDECORATIE

JE EIGEN FOTO ALS WANDDECORATIE

Met je mobiel maak je de ene foto na de andere en vervolgens sla je ze op, op of via je computer. Toch krijgt jouw foto nog meer betekenis als je ze laat afdrukken. Kun je meteen je huis persoonlijker maken!

Jouw foto als wanddecoratie

Bij Albelli kun je de mooiste fotoboeken maken. Liggend, vierkant of staand, in vier verschillende formaten. Met je favoriete kaft – linnen, leer of een foto – maak je jouw boek nog specialer. En dan kun je ook nog kiezen of je de pagina’s in hoogglans wilt of op dikker papier, waarbij de linker- en rechterpagina naadloos in elkaar overlopen: perfect voor landschappen en mooie skylines!

Albelli is specialist in het maken van fotoboeken, maar biedt ook andere kwalitatieve fotoproducten waarmee je kunt laten zien wie je bent. Wanddecoratie, jaar- en verjaardagskalenders, kaarten voor verschillende gelegenheden, afdrukken en mokken.

Bij de wanddecoratie moet je denken aan foto’s die je kunt laten afdrukken op vijf verschillende materialen. Elk met een eigen uitstraling, maar allemaal echte sfeermakers voor in huis. Canvas: klassiek en warm. Forex: strak en trendy. Aluminium: stoer en industrieel. Plexiglas: luxe en stijlvol. Of hout: rustiek en natuurlijk.

Informatie en inspiratie

Maar hoe weet je nu welk materiaal wanddecoratie het beste in jouw huis past én bij jouw mooiste foto’s? En hoe combineer je bijvoorbeeld verschillende formaten en materialen wanddecoratie? Op deze en andere vragen krijg je antwoord als je een bezoek brengt aan de Albelli-stand op de vt wonen&design beurs. Meteen krijg je dan volop inspiratie om je interieur met je eigen foto’s een persoonlijke touch te geven.

Kijk voor meer informatie op www.albelli.nl

Ook interessant?