alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - Kunst in huis - Inlijsten met liefde: dit bedrijf doet het

Inlijsten met liefde: dit bedrijf doet het

Apetrots zijn ze op hun vernieuwde winkel in Cruquius, de mensen van Verno. Met recht, want bij deze lijstenmakerij doen ze het inlijsten van bijzondere items met liefde. Maar dat is niet alles, ze hebben ook een een groot assortiment (industriële) spiegels. Heb je zelf iets dat je wilt inlijsten? Kom kennis maken op de vt wonen&design beurs óf bezoek de winkel!

Alles waar jij van houdt, kun je bij dit bedrijf mooi en professioneel laten inlijsten, zodat het straks bij jou als pronkstuk aan je muur hangt. Maar een standaard lijstenmaker? Dat is Verno niet. Het bedrijf zorgt ervoor dat iedereen persoonlijk advies krijgt, in de webshop en in de winkel. 

Print & frame

Zo kun je bijvoorbeeld online jouw unieke lijst samenstellen met een handige tool. Eerst kies je welke foto of afbeelding je wilt afdrukken en inlijsten. Daarna word je stap voor stap geholpen, bijvoorbeeld bij het kiezen van het formaat, soort lijst, glas, passe-partout en ophangsysteem. 

Als je eenmaal alle stappen hebt doorgelopen, zie je precies hoe jouw kunstwerk eruit komt te zien, met lijst en al. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Eenmaal besteld, hoef je alleen nog een topplek te kiezen waar jouw kunst kan schitteren!

Inspiratie voor je interieur
Online laten de makers trouwens ook zien wat je allemaal kan laten inlijsten, hoe je het ophangt en kunt stylen. Jouw muren een nieuw leven geven en je inspireren, daar doen ze het voor. Hun online blogs staan vol met tips om jouw huis, kantoor en zelfs je tuin nog sfeervoller te maken. Op de inspiratiepagina’s vind je bijvoorbeeld inlijst-ideeën, tips hoe je een gallery wall creërt of hoe je een slaapkamer tof inricht. 

O, en dan vergeten we bijna de heerlijke blogs met binnenkijkers, bijvoorbeeld bij bekende interieurbloggers en kunstenaars. Aanrader!

In de winkel

Wil je zelf iets laten inlijsten? Neem je werk mee naar de winkel en kijk er samen met een specialist naar de mogelijkheden. De winkel is de perfecte aanvulling op de online shop. Fijn als je wilt zien hoe een lijst of spiegel er echt uitziet of advies wil. De koffie staat er elke maandag tot en met zaterdag voor je klaar.

Kom een kijkje nemen op de vt wonen&design beurs. Bestel snel je kaarten!

Alvast een fijne interieurtip: mix en match lijsten aan je muur. Zo mooi!

Ook interessant?