1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Iets te onthouden? Schrijf het op tegels …

Iets te onthouden? Schrijf het op tegels …

Schrijven op de tegels in de keuken… Zie je het opgeheven vingertje van je moeder nog? Nee, dat mocht echt niet. Hoe leuk is het dat het nu ineens wel mag! Met een dikke zwarte stift nog wel.

Als je een druk huishouden te bestieren hebt, is het haast niet bij te benen. Al die etenswaren, al die toiletartikelen en schoonmaakmiddelen, die maar voortdurend opraken. Vooral als je een paar tieners in huis hebt, gaat het onwaarschijnlijk rap. En even melden dat de melk op is? Vergeet het maar. Ze hebben wel wat belangrijkers aan hun hoofd.

Boodschappenlijstje
Hoe krijg je je puber nu zo ver dat ook hij zijn steentje bijdraagt aan het voorraadbeheer? Simpel: geef hem een dikke zwarte marker en laat hem alles wat hij opmaakt in koeienletters noteren op de tegels van je keuken. Daar zal zijn opstandige kant geen ‘nee’ tegen zeggen.

En als jij en de andere huisgenoten dat nu ook gaan doen, heb je alles binnen no time weer onder controle. Nooit meer iets vergeten, nooit meer misgrijpen.

Antieke tegels
‘Maar…’, horen we je sputteren, ‘op de tegels?’ Nee, wees maar gerust, wat wij bedoelen is een whiteboard, met een print van antieke, Hollandse tegeltjes. Ze zien er heel echt uit, maar alles wat je er met een marker opschrijft, veeg je er zo weer af.

Boomstam en houten planken
Als antieke tegels niet helemaal je ding zijn, kan je zo’n ‘Dutch Design Whiteboard’ overigens ook met een andere print krijgen. Je hebt bijvoorbeeld ook een whiteboard met de print van een boomstam: warm van kleur, levensecht en prima te gebruiken als schilderij. ‘Something blue’ en ‘Beachwood’ zijn whiteboards met een print van planken in frisse tinten.

Vrolijke blikvangers
De Dutch Design Whiteboards zijn overal in huis te gebruiken, van de wc tot in de woonkamer. Want waar het met zo’n klassiek wit whiteboard meteen naar kantoor ging ruiken, zijn deze whiteboards vrolijke blikvangers in het interieur.

Weer zo’n typisch gevalletje van: wel de lusten, maar niet de lasten

Op de vt wonen&design beurs vind je deze handige whiteboards op de stand van Dutch Design Brand.

Ook interessant?