///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Hollandse meester bij jou aan de muur

Hollandse meester bij jou aan de muur

Kies voor een Muurmeester

De Nachtwacht overnemen van het Rijksmuseum is misschien iets te hoog gegrepen. Wil je ‘m toch aan de muur, of kunst van een andere Hollandse meester? Denk eens aan een bijzonder alternatief. Rembrandts Nachtwacht of De Zonnebloemen van Vincent van Gogh. De Vrolijke Drinker van Frans Hals of Gezicht op Delft van Johannes Vermeer. Als je het origineel niet kunt betalen, kies je toch ‘gewoon’ voor een Muurmeester? Ofwel: voor een hoogwaardige textielprint op stevig polyesterdoek gespannen in een solide aluminium wisselframe. En dat in een formaat tot 2 x 3 meter. Wat een idee!

Met haar hoge-kwaliteitsprints maakt Sylvia Kieft uit Haarlem zo’n 200 schilderijen van diverse Hollandse meesters voor iedereen toegankelijk. Het gebruikte textiel is kreukvrij, kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Ook is het waterproof. Dit betekent dat je een Muurmeester niet alleen een plekje kunt geven in de woon- of slaapkamer, maar ook in de keuken of badkamer.

Meesterwerk met gouden randje

Vorig jaar introduceerde Sylvia haar Aai-Catchers: meesterwerken geprint op fluweel. Voor de liefhebbers van een volledig klassieke uitstraling zocht ze dit jaar de samenwerking met een ambachtelijke lijstenmaker. Nu geeft ze de Gouden Eeuw een knipoog met de introductie van de bekende wisselframes in elke denkbare RAL-kleuren en klassieke stijlen.

Op de vt wonen&design beurs presenteert ze de nieuwe goud- en rosékleurige frames. Stel je voor: een Muurmeester met gouden frame voor op een donkere muur. Dat is toch de ultieme finishing touch?

Wisselen per seizoen

Overigens: het aluminium frame met verwisselbaar systeem maakt het mogelijk doeken eenvoudig te verwisselen en aan te passen op het seizoen of de gelegenheid. Die mogelijkheid is er ook met de nieuwe, klassieke lijsten. Wissel naar hartenlust, afhankelijk van je stemming of het seizoen!

Kijk voor meer informatie op www.muurmeesters.nl

Ook interessant?