///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Behang met spannende kleurencombinaties

Behang met spannende kleurencombinaties

De mogelijkheden met wandbekleding zijn eindeloos. Alleen al die enorme keuze in behang! Om, eenmaal op de muur, volop van te genieten! Je kunt er zelfs een statement mee maken.

Ken je Studio Onszelf? Al 15 jaar staat dit merk bekend om z’n prachtige behang. Afgelopen jaar starten oprichters Claudia en Astrid met een tweede merk: Studio Claas. Het verschil? Studio Onszelf is luxer en exclusief verkrijgbaar bij speciaalzaken, Studio Claas is een budgetvriendelijk behangmerk dat je voornamelijk kunt kopen in de bouwmarkt.

Spannende kleurencombinaties, Art Deco-bloemen…

Sinds kort liggen de nieuwe collecties van Onszelf en Claas in de winkels. Ben je fan van Onszelf, dan zie je het meteen. De collectie van nu is luxer dan ooit. Alle behang is gemaakt voor (jong) volwassenen en herken je aan veel Memphis-elementen in spannende kleurencombinaties, Art Deco-bloemen en grafische dessins. Een subtiel getekend eendendessin maakt de collectie echt van Onszelf.

De eerste Claas-collectie is een kindercollectie, en wel in de stijl die zo kenmerkend is voor de ontwerpen van Claudia en Astrid: intuïtief en met veel liefde getekend. De hoofdrol spelen jungledieren, leeuwen en walvissen. Ofwel: stoere lieve patronen gecombineerd met een diagonale streep, die – verrassend – ook niet misstaat in een volwassen interieur en bovendien aansluit op de Memphis-stijl!

Kamerhoge patronen

Geïnteresseerd? In beide collecties vind je traditioneel gedrukt behang én kamerhoog behang. Deze laatste worden ook wel fotobehang genoemd, maar met fotografie hebben de ontwerpen niets te maken: ze zijn allemaal met de hand getekend. De kamerhoge patronen sluiten oneindig op elkaar aan, waardoor je meerdere kamerhoge behangrollen gewoon naast elkaar kunt plakken. Het resultaat? Een muur om volop van te genieten!

Kijk voor meer informatie op www.onszelf.com
Of kom de behangcollecties bekijken op de vt wonen&design beurs

 

Ook interessant?