///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - H&M HOME: dynamisch en trendy

H&M HOME: dynamisch en trendy

Nieuw bij H&M Home

Van vloerkleden tot dekbedovertrekken. Van ochtendjas tot servet. En van porselein tot kaarsen en kandelaars. Je huis persoonlijk inrichten kan op veel verschillende manieren.
Houd je van dynamisch en trendy? Dan is H&M HOME hét merk voor jou. De collectie is gemaakt om te inspireren en laat veel oog voor detail zien. Daarnaast gaan het moderne design en de goede kwaliteit hand in hand met betaalbare prijzen. Als interieurliefhebber kun je hiermee makkelijk een huis creëren dat helemaal bij je past.

Voor elke ruimte van je huis

De woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en kinderkamer: voor elke ruimte vind je bij H&M HOME wel iets. Zomaar een greep uit de woonkameraccessoires? Lantaarns, plaids, kussenhoezen, vloerkleden, gordijnen, opbergmanden, vazen en kandelaars. Of een greep uit de accessoires voor de badkamer? Douchegordijnen, handdoeken en badlakens, zeepdispensers, badmatten en wasmanden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Meubels, spiegels en lampen

In 2009 werd H&M HOME gelanceerd als een online textielconcept. In de loop van de jaren kwamen daar keukenbenodigdheden en servies bij. En sinds de zomer van 2018 is  het assortiment nog verder uitgebreid, met producten waar ook vraag naar is: tafels, stoelen, krukjes, spiegels en lampen.

En dan is er ook nog de nieuwe, elegante en luxueuze Classic Collection. Een hoogwaardige collectie die bestaat uit producten voor de woonkamer, slaapkamer en badkamer, waaronder vazen, lijsten, opbergdozen, lakens en handdoeken. Een cleane collectie ook, met rechte lijnen en patronen en neutrale kleuren.

H&M HOME helpt je graag bij het persoonlijk inrichten van je huis!

Kijk voor meer informatie op www.hm.com of kom de collectie bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?