vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Meubels - High-end speakers: slank model, vol geluid

High-end speakers: slank model, vol geluid

Op de vt wonen&design beurs vond je vorig jaar ook Audio Innovations met een paar prachtige innovaties en producten.

Zo nam het bedrijf niet alleen de nieuwste BEC-Akustik luidsprekers voor je mee maar ook de nieuwe BEC-Akustik high-end versterker. Naast de speakertypes AI-1202 (120 cm) en AI-1002 (100 cm) demonstreerde het bedrijf er het nieuwe model: AI-702 (70 cm). 

Slank design, kristalhelder geluid

Televisieschermen zijn in de loop der jaren steeds platter geworden. De geluidskwaliteit is er daardoor lang niet in alle gevallen beter op geworden. De bestaande speakermodellen van BEC-Akustik lossen dit probleem al op, maar het type AI-702 passen ook nog eens optisch veel beter naast een televisie. De lengte van de speaker is namelijk korter en slechts vier centimeter breed, twee centimeter diep en zeventig centimeter hoog.

Het model mag dan lekker slank zijn en klein van stuk zijn, de geluidservaring kun je gerust vol noemen. De verstaanbaarheid en spreiding is namelijk gelijk gebleven als je het vergelijkt met de grotere varianten. Een stijlvol slank design in zwart of wit met kristalhelder geluid dus.

Goed geluid

Houd je van goed geluid en een met smaak ingerichte ruimte? Dan ben je bij de AI-702 dus aan het goede adres. Dankzij nieuwe technische kenmerken kun je een onopvallend stereosysteem of zelfs een surround systeem realiseren, zonder dat je aan geluidskwaliteit inboet. De luidsprekers zorgen er in combinatie met een krachtig aangepaste 400 Watt subwoofer (200 Watt RMS) voor dat je kunt genieten van films en muziek in een ongekende geluidskwaliteit. Eventueel kan dit type speaker trouwens ook naadloos samenwerken met zijn grote zussen, (AI-100 en of AI-120). Op de site van Audio Innovations vind je alle spec’s op een rij.

Ook interessant?