vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Herinneringen op houtskooltekeningen

Herinneringen op houtskooltekeningen

Herinneringen vastleggen doe je waarschijnlijk voortdurend met je smartphone. Maar het kan ook anders. Bijvoorbeeld artistieker, groter en passend in je interieur.

Met haar eigen bedrijf Kunstbloc legt Anca Blok de meest emotionele momenten uit het leven vast in de vorm van imposante houtskooltekeningen op linnen. Geef haar een memorabele foto of een persoonlijk verhaal en ze vertaalt ‘m in zo’n metersgroot kunstwerk waar de emoties vanaf spatten. Van mensen, dieren en (andere) persoonlijke herinneringen. Voor elke opdracht leeft Anca zich in de opdrachtgever in, wat elke tekening uniek maakt.

Groot en uniek

Die persoonlijke touch in combinatie met het gebruik van houtskool en de metersgrote formaten zorgt ervoor dat Anca’s kunstwerken opvallen. Niet voor niets won ze vorig jaar de aanmoedigingsprijs tijdens de Freelancer of The Year Awards, waarmee ze zo’n 10.000 andere ondernemers achter zich liet. En niet voor niets vormen de tekeningen een statement in elk interieur. Ook dus in dat van jou.

Anca volgde de opleiding Docent Beeldende Kunst op de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Tijdens die opleiding ontdekte ze haar talent met houtskooltekeningen en al snel na haar examen, in 2017, startte ze officieel haar bedrijf Kunstbloc. Inmiddels heeft ze meer dan tweehonderd houtskooltekeningen in opdracht gemaakt. Met passie, creativiteit en deskundigheid.

Primeur op de beurs

Op de vt wonen&design beurs presenteert Anca haar nieuwste serie portretten. Een serie die realistisch, puur en levensecht is. Het verhaal achter elk portret lijkt te gaan leven door de gedetailleerde afwerkingen van de mimiek.

Wil je ook zo’n portret, of een andere herinnering in houtskool op linnen? Anca denkt graag op een creatieve manier over het vastleggen van jouw emotie mee. 

Kijk voor meer informatie op www.kunstbloc.com

Ook interessant?