1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Tuin & Terras - Heerlijk zitcomfort voor in de tuin

Heerlijk zitcomfort voor in de tuin

De tuin is een verlengstuk van je huis. Die moet er dus optimaal uitzien. Met een goede verhouding tussen bestrating en groen. En met comfortabele meubels die er qua stijl helemaal in passen.

Tuinmeubels zijn er in alle soorten en maten. Hartman was de eerste organisatie die ze 50 jaar geleden op de markt bracht en staat sindsdien bekend om zijn meubels voor in de tuin van staal en kunststof. De kernwaarden voor de complete collectie zijn comfort, design, quality & social. Dat houdt in dat je met deze meubels gegarandeerd zorgeloos kunt genieten van het mooie weer. Met of zonder vrienden.

Perfect zitcomfort

Een goed voorbeeld is de Sophie kuipstoel, die ontwikkeld is met maar één doel voor ogen: het heerlijkste zitcomfort voor iedereen. Dankzij een curve in de rug zit je er dus perfect in. Dikke of dunne billen? Maakt niet uit!

Voor de vt wonen&design beurs van vorig jaar had Hartman de Sophie speciaal door tatoeage-artiest Henk Schiffmacher laten beschilderen. Omdat de vraag naar het customizen ervan vervolgens zo groot was, presenteert Hartman de stoel de komende beurs opnieuw. Niet getatoeerd, maar wel – dankzij een techniek die veel in de motorindustrie wordt gebruikt – met de mogelijkheid om ‘m nu zelf te personaliseren. Staat er straks zo’n heel eigen kuipstoel bij jou in de tuin?

Gezinsuitbreiding

Inmiddels heeft de ‘gewone’ Sophie er familie bij. De curve in de rug voor het unieke zitcomfort is doorvertaald in een hele range van tuinmeubels. Maak op de vt wonen&design beurs 2018 kennis met de Sophie Organic (ook te koop met onderstellen van teakhout) en de Sophie barkrukken (leuk bij de Hartman barsets).

We zeiden het al: de tuin is het verlengstuk van je huis. Met Sophie, maar ook met andere meubels uit de Hartman-collectie, maak je er een prachtig geheel van.

Kijk voor meer informatie op www.hartman.nl.

Ook interessant?