1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Handig! RAAMDECORATIE VISUALISEREN

Handig! RAAMDECORATIE VISUALISEREN

 

Raamdecoratie is bepalend voor de sfeer van een ruimte. Daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt voordat je tot aanschaf overgaat. Met Windowstylist van Unilux, marktleider in insectenwering, kun je raamdecoratie visualiseren voor je eigen raam of deur. De gratis app met augmented reality werkt op alle tablets en smartphones. Op je scherm beleef je zo live en in 3D hoe de diverse soorten raamdecoratie bij jouw inrichting passen.

Digitale assistente
Van rolgordijn tot traditionele houten shutters… In je eigen omgeving ervaar je als gebruiker niet alleen het effect van de raamdecoratie zelf, maar kun je ook kleuren, materialen en structuren met elkaar vergelijken.

Eenmaal een keuze gemaakt? Dan neem je eenvoudig contact op met een Unilux-dealer bij jou in de buurt om met de werkelijke materialen de finalekeuze te maken. Hij of zij meet vervolgens de exacte maten en kan een passende prijsopgave maken. De app is dan ook geen vervanging van de adviseur. Het is een aanvulling, een digitale assistente in deze drukke tijden.

Fractions: aluminium shutterpanelen
De Windowstylist App heeft als hoofddoel: klanten inspireren en faciliteren in het maken van de juiste keuze. Daarom zijn er veel soorten raamdecoratie in opgenomen. Ook de nieuwste innovatie van Unilux, Fractions.

Fractions zijn scharnierende shutterpanelen die bestaan uit twee ten opzichte van elkaar schuivende aluminium platen met lichtsleuven. Hiermee kun je de lichtinval ‘knijpen’ en zo naar eigen wens regelen.

De panelen geven je interieur een extra dimensie. Door het lichtspel van grotere of kleinere patronen bepaal je namelijk zelf de sfeer. Fractions worden precies op maat gemaakt. Hoe ze er straks bij jou thuis uitzien? Ervaar het vast op de Windowstylist App.

Kijk voor meer informatie op www.windowstylist.nl en www.fractions.nl

 

 

Ook interessant?