///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - plafondverlichting verplaatsen doe je zo

plafondverlichting verplaatsen doe je zo

Je wilt af en toe je interieur veranderen, maar hoe lastig kan het vervolgens zijn om je plafondverlichting weer op orde te brengen. Het bestaande stroompunt laten verleggen en je plafond opnieuw stuken kan, maar is duur en niet flexibel. Maar wat dan? Een loshangend snoer langs je plafond? Kabelgootjes? Of kies je voor de Lightswing? Hiermee heb je altijd licht op de plek waar je het nodig hebt.

360 graden draaibaar

Met de Lightswing verplaats je snel en eenvoudig hanglampen tot wel 80 centimeter van het originele lichtpunt. Deze uitvinding van Nederlandse bodem bestaat uit een ronde grondplaat, een schuifbare arm van 90 cm die 360 graden om zijn as draait, en een snelkoppeling. Het systeem monteer je over het stroompunt in je plafond, de hanglamp hang je er met de snelkoppeling aan. Daarna beweeg je de Lightswing zo, dat de lamp moeiteloos op de gewenste plek hangt. Handig!

Wat ook handig is: door de snelkoppeling hang je er niet alleen makkelijk een hanglamp aan, maar haal je die ook makkelijk tijdelijk weg. Als je een feestje hebt bijvoorbeeld, of gaat gourmetten. En als je een tweede snelkoppeling aanschaft, kun je zelfs lampen afwisselen. Een kerstster boven je tafel met kerst, een discobol bij een kinderfeestje…

Voor één of twee lampen

Het ingenieuze ophangsysteem is er in twee varianten: de Single en de Twin. De Lightswing Single heeft één snelkoppeling en is verkrijgbaar vanaf € 99,95. De Lightswing Twin heeft twee snelkoppelingen (aan elke kant één) en is verkrijgbaar vanaf € 149,95. Beide varianten zijn geschikt voor lampen tot 3,5 kilo per stuk.

En de kleuren? Er zijn er zeven: wit, zwart, verzinkt, chroom, roestvrij staal, koper en messing. Ook voor jouw interieur is er dus een passende Lightswing!

Kijk voor meer informatie op www.lightswing.nl

Ook interessant?