1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Keuken - Handig: foodprocessor met kookfunctie

Handig: foodprocessor met kookfunctie

Snijden, hakken en mixen. Stomen, bakken en koken. Kokkerellen was nog nooit zo makkelijk (en leuk) als met dit ene slimme apparaat…

Ken je de Cook Expert van Magimix al? Het is een foodprocessor mét kookfunctie. Het combineert de bekende functies van een keukenmachine met de mogelijkheid om te koken met behulp van inductie. Of je nu een beginner bent of inmiddels al een echte pro: elke thuiskok kan zo aan de slag met deze machine. Ondanks de vele mogelijkheden is het apparaat namelijk verrassend simpel in gebruik. 

Multifunctioneel type

De Cook Expert kent bijvoorbeeld twaalf automatische programma’s, voor warme en koude gerechten. Groenten stomen, brood- en taartdeeg kneden en soep, saus, puree of ijs maken: dit apparaat draait er zijn hand niet voor om. De machine is dankzij het intuïtieve display eenvoudig te bedienen. En het bijgeleverde kookboek (ook te downloaden als app) biedt maar liefst driehonderd recept die stap-voor-stap uitleggen wat te doen.

De kookfunctie met inductietechniek zorgt ervoor dat je tot de graad nauwkeurig kunt verhitten van 30 tot 140 ̊C, dus ook op lage temperaturen. Een dubbelwandige kom houdt je gerecht vervolgens twee uur lang op temperatuur zonder energie te verbruiken.

Lekker veel extra’s

De Cook Expert wordt geleverd met de bekende transparante 3-in-1-kommen. Daarnaast wordt een dubbelwandige rvs-kom meegeleverd, geschikt voor het koken en bij het maken van patisserie. De kom van 3,5 liter is perfect voor het bereiden van warme gerechten zoals risotto, soepen en sauzen voor zes à acht personen. Daarnaast worden ook flink wat accessoires meegeleverd. Denk aan een sapcentrifuge, verschillende schijven om te raspen en te snijden, een eiwitklopper, een stoommand en een hittebestendige spatel.

Topchef(s)

Leuk om te weten: deze keukenexpert werd een tijdje geleden in Frankrijk ontwikkeld in nauwe samenwerking met topchefs. Aan de lancering van het apparaat ging maar liefst vier jaar voorbereiding vooraf. Er zijn honderden prototypes gemaakt en meer dan 10.000 testuren gedraaid.

De Cook Expert van Magimix is verkrijgbaar bij de betere kookspeciaalzaken. De winkelverkoopprijs: 1199,- euro. Voor meer informatie kom naar de vt wonen&design beurs! Daar vind je Magimix namelijk ook.

Ook interessant?