vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tofste webshops - Handgemaakte wabi-sabi interieurs accessoires

Handgemaakte wabi-sabi interieurs accessoires

Een ware schatkamer vol eigenzinnige wabi-sabi curiositeiten en bijzonder textiel, dat is Doing Goods. Wabi-sabi? Dat is Japans en betekent onvolmaakt; ontsierd. Wij vinden dat juist gaaf. Het heeft karakter, charisma en een eigen uniek verhaal.

Doing Goods is een jong en avontuurlijk bedrijf; in 2010 opgericht door Aanyoung Yeh en Jan Swinkels. Ze reizen de hele wereld over om geïnspireerd te raken door alles wat we onderweg tegenkomen. Deze inspiratie gebruiken ze om onze eigen unieke collectie creëren. Het is de missie van dit bedrijf om met onze unieke collectie iedereen een beetje extra happiness and cheer te brengen, van de vakmensen die de collecties maken tot de klanten die hun eigen wabi-sabi vondsten mee naar huis nemen.

Natuurlijk komt er naast het reizen altijd een een punt waarop de handen uit de mouwen gestoken moeten worden en het tweetal aan de slag moet gaan. Dankzij het harde werk en de liefdevolle aandacht van de ambachtslieden in India loopt alles op rolletjes en kunnen Aanyoung en Jan zich bezighouden met schetsen en ontwerpen.

De wereld net even leuker en mooier

Bij Doing Goods geven ze om gemeenschappen waarin de mensen waarmee ze werken leven. Inmiddels hebben ze een eigen – volledig roze – Doing Goods workshop in India. Een veilige en fijne plek voor iedereen om te werken en mooie producten te maken is het doel. “We zijn ervan overtuigd dat we met eerlijk handelen de wereld net even leuker en mooier kunnen maken.”

Doing Goods heeft dit jaar geen stand op de beurs maar heeft wel producten in de business lounge verzorgd. Helaas is die plek niet toegankelijk voor publiek. Kijk zeker wel even op de website van dit charmante bedrijf.

Ook interessant?