vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Kunst in huis - Haal een Hollandse meester in huis

Haal een Hollandse meester in huis

Thuis één van Hollands grootste meesterwerken aan je muur? Het kan! Met een Muurmeester kan je je favoriete schilderij – waarvoor je voorheen naar het museum ging –  aan je eigen muur bewonderen. Primeur: op de vt wonen&design beurs zijn de meesterwerken voor het eerst te bewonderen in een ronde, zwarte aluminium frame. En dat is zó mooi.

Altijd al een Van Gogh willen hebben? Fan van het Melkmeisje van Johannes Vermeer? Of misschien wel van Rembrandt’s Nachtwacht? Met een Muurmeester haal je de mooiste schilderijen van Hollands grootste meesters in huis (of op kantoor). De textielprints, stof en frames zijn van hoge kwaliteit. Kunst uit een museum, maar dan voor ruimtes waar écht geleefd mag worden. Geschikt voor ieder formaat muur én elk budget.

Recht en rond

Vanaf dit najaar zijn deze Hollandse meesterwerken ook te koop in ronde zwarte aluminium frames. Organische vormen zorgen voor warmte, hebben een speels effect en zijn van positieve invloed op je gemoedstoestand. Ronde vormen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes en geven een Gallery Wall een nóg creatievere touch. Muurmeesters doorbreekt de rechte lijnen en zet zo het artistieke statement – die de grote Hollandse meesters maken – extra kracht bij.

De mooie ronde frames zijn te verkrijgen in verschillende diameters (70, 100, 130 en 150 cm) en zijn voorzien van een handig wisselsysteem. De stof is van een zachte, suedine-achtige kwaliteit, verkrijgbaar vanaf 425 euro.

Over Muurmeesters

Sylvia Kieft was vanaf jongs af aan al gefascineerd door de schilderkunst van de Hollandse oude meesters. In 2015 startte zij haar bedrijf Muurmeesters in haar geboortestad Haarlem, waarna zij heel wat woningen en bedrijfspanden heeft verrijkt met Hollandse meesterwerken. Op muurmeesters.nl kun je meer dan 200 schilderijen bewonderen (vanaf 235 euro). Ook zijn er kussenhoezen met prints van de Hollandse meesters, wat de meesterwerken nog toegankelijker maakt.

Kom de primeur bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?