vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - De grote verdwijntruc voor tv’s en radiatoren

De grote verdwijntruc voor tv’s en radiatoren

In elk huis komen ze voor: zaken waar je niet zonder kunt, maar waar je liever niet de hele dag tegenaan kijkt. Soms is dat laatste echter lastig te vermijden. In dat geval moeten er listige trucs worden verzonnen. Verdwijntrucs…

Onmisbare zaken
Ze zijn een doorn in je oog, maar spelen ondertussen wel zo’n centrale rol in je leven dat je ze niet zomaar uit je woonomgeving kunt verbannen. Want hoe krijg je het huis aangenaam warm zonder radiatoren op strategische – lees: zichtbare – plaatsen? En hoe kun je lekker lui vanaf de bank van je favoriete serie genieten zonder televisie?

Hans Klok
Smaken verschillen. Dus niet iedereen zal een radiator of tv lelijk vinden. Maar mooi of lelijk is ook niet zozeer het issue. De hamvraag is of ze een beetje bij de rest van je interieur aansluiten. En daar zit hem nou net de crux. Want een witte metalen radiator in een landelijke omgeving? Mwah… Of een groot, zwart vlak tussen de vintage pasteltinten? Neuh…

Zit jij met zo’n mismatch in je huis? Zoek dan hulp bij de specialisten van Kean. Zij zijn de Hans Kloks van het interieur en zullen je verbazen met hun spectaculaire verdwijntrucs!

Al sinds 1968 maakt Kean radiatorbekledingen voor zowel moderne, klassieke als landelijke interieurs. Deze bekledingen worden zo exact op maat gemaakt, dat een optimale warmtecirculatie is gegarandeerd en elk warmteverlies wordt voorkomen.

Tegenwoordig wordt de expertise van Kean ook ingezet voor de creatie van maatwerkkasten met tv-lift, de zogeheten tv-liftkasten. Dankzij de slankheid van de huidige generatie televisies zijn dit tegenwoordig zeer efficiënte en onopvallende kasten, waar de tv door één druk op de knop in kan wegzakken. Als je televisie wilt kijken, kan je er met diezelfde knop voor zorgen dat de tv in de juiste kijkrichting zwenkt.

Natuurlijk wordt ook de tv-liftkast geheel op maat en in overeenstemming met je interieur en wensen gemaakt. En zo mooi, dat je er zelf wel in zou willen verdwijnen.

 

Ook interessant?