///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Gietvloeren: de ideale basis

Gietvloeren: de ideale basis

Strak, naadloos en onderhoudsvriendelijk en vooral: de stijlvolle basis van ieder interieur. Waar we het over hebben? Motion Gietvloeren!

Na een drukke werkdag is er niets heerlijker dan thuiskomen in jouw eigen sfeervolle woonkamer. Of je nu gaat voor een strakke en minimalistische vloer of voorkeur hebt voor een vloer met een warmere uitstraling: een gietvloer is een aanwinst voor iedere ruimte.

Ze leveren een vloeibare emotie op maat, zo omschrijven de mensen van Motion Gietvloeren wat ze doen. Een vloer om op te leven, wonen en werken.

Lekker comfortabel

Welke gietvloer je ook kiest, zo’n vloer is warm, comfortabel, ideaal voor kinderen en heerlijk voor blote voeten. Een gietvloer is helemaal heerlijk in combinatie met vloerverwarming. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming hoog. Een gietvloer is trouwens in staat om snel de omgevingstemperatuur aan te nemen. Dat maakt h’m ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. 

Ideale oplossing voor iedere ruimte

Motion Gietvloeren zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Of je nu kiest voor een gietvloer in de woonkamer, keuken of badkamer of als basis voor je kantoor of winkel: het is de ideale oplossing voor iedere ruimte. Hun vloeren zijn heel gebruik- en onderhoudsvriendelijk en in veel samenstellingen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De vloeren zijn strak, naadloos en hebben een dempende werking. Kies de stijl die bij je past en geniet van het comfort en gemak van een gietvloer.

Over Motion

Bij Motion Gietvloeren werken ze met een applicatieteam met veel ervaring. Zo ben je verzekerd van een strakke vloer, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen, hebben ze ongeveer een week nodig om de vloer aan te brengen. Alle gietvloeren worden gemaakt van de allerbeste, duurzame materialen. Zonder chemicaliën, metalen of andere schadelijke stoffen. Dankzij een speciale lak is jouw gietvloer extra beschermd tegen slijtage.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?