vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - geometrische vormen voor aan de muur

geometrische vormen voor aan de muur

De geometrische vormen van Fabryk Design zijn niet alleen heel gaaf, maar ook heel goed. Het bedrijf ontwerpt en produceert vanuit een oude, Friese melkfabriek en richt zich daarbij op lokaal, sociaal en duurzaam ondernemen. 

Ken je de bijzondere geometrische vormen van Fabryk Design al? Ze vormen een ongekende blikvanger in huis en voegen statement toe aan elke ruimte in huis. Wat dacht je van een stijlvolle en stoere kolibrie, racefiets, kreeft of bull aan de muur? Er zijn meer dan veertig geometrische vormen in hun assortiment.

Posted by Fabryk Design on Monday, September 9, 2019

De geometrische vormen en dieren zijn gemaakt van zwart of neutraal maf (9 mm dik) en worden uit één stuk gefreesd. Daarna worden ze glad geschuurd en eventueel voorzien van één van de mooie wax-kleuren. De geo’s hebben verschillende afmetingen, hierdoor is er altijd één passend voor jouw muur.

Samen gemaakt

Ontwerpen met liefde en uitvoeren met passie dat doen ze er graag bij Fabryk Design. Samen mooie dingen maken, geeft voldoening. Daarom richten ze zich bij het bedrijf ook op lokaal, duurzaam en sociaal ondernemen. ‘We bieden mensen die om wat voor reden dan ook buiten de samenleving vallen de kans om mee te werken binnen ons bedrijf.’ Zo zijn er mogelijkheden voor werkervaringstrajecten, dagbesteding en re-integratie. 

Masterpieces

Ze maken trouwens nog veel meer moois bij het bedrijf dat opereert vanuit een oude melkfabriek in het Friese Donkerbroek. Je vindt er de meest mooie, uiteenlopende masterpieces voor jouw interieur. Fabryk Design ontwerpt en maakt namelijk ook woonaccessoires en meubelen. Puur en stoer met een snufje geometrisch design.

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je de blikvangers van Fabryk Design ook. Hop, hop, waar wacht je nog op? Bestel snel je kaarten!

Zij zijn er klaar voor!

Ook interessant?