///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Geef je interieur het WOW!-effect

Geef je interieur het WOW!-effect

Natuurlijk ben je trots op je nieuwe interieur. Hoe leuk is het dan als je gasten bij binnenkomst een welgemeend ‘Mooi zeg!’ laten horen? Maar… is het niet nog veel leuker als ze enthousiast ‘Wow!’ roepen? En daar vervolgens de hele rondleiding niet meer kunnen ophouden?

Spectaculaire presentatie
Wie ook uit is op dat WOW!-effect is Karwei. De bouwmarkt doet dit jaar voor de derde keer mee aan de vt wonen&design beurs en heeft als inspiratiebron een reputatie hoog te houden. ‘Daarom gaan we bezoekers dit jaar extra verrassen’, aldus Karwei.

Werkelijk alles is uit de kast gehaald voor een spectaculaire presentatie. Details kunnen we helaas niet geven, want volgens Karwei is dit een presentatie die je ter plekke moet ervaren.

Eén trend, diverse stijlen
In twee jaar tijd is Karwei uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen van de beurs. En dat is niet voor niets. De presentatie van Karwei is een wereld op zich. Een wereld barstensvol interieurinspiratie, waarin je je helemaal kunt onderdompelen.

Uitgangspunt is één van de woontrends van Karwei. Maar omdat smaken natuurlijk verschillen, laat Karwei op een spannende manier zien hoe je die ene trend naar verschillende woonstijlen kunt vertalen. En dat niet alleen voor je woonkamer, maar voor de complete inrichting van je huis!

Compleet interieur
Geen millimeter van je huis wordt vergeten. Je vindt er de nieuwste collecties vloeren, behang, verf, wanddecoratie, raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires. Alle ingrediënten om je eigen interieur te creëren en dat allemaal in je eigen persoonlijke stijl. Zo laat Karwei zien dat een mooi huis voor iedereen haalbaar is en dat zelfs dat begeerlijke WOW!-effect geen onbereikbare droom is.

Je vindt Karwei in de vtwonen hal en aan het vtwonen terras. En behalve de inspirerende presentatie is er ook een shop waar je de mooiste accessoires meteen aan kunt schaffen.

Ook interessant?