1 t/m 10 okt toffe online happenings | 1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Gedichten krijgen hoofdrol in huis

Gedichten krijgen hoofdrol in huis

‘Poëten aan tafel’. Zo heet het verzamelservies van Plint waarvan elk onderdeel versierd is met een toepasselijk gedicht of inspirerende dichtregel. Leuk om jezelf of iemand anders cadeau te geven! Elk seizoen verschijnt er een nieuw onderdeel, gemaakt van een tijdloos materiaal dat eindeloos meegaat als je er goed voor zorgt.

Tot voor kort waren er een broodplank, een eenpersoons borrelplank, een tweepersoons borrelplank en twee porseleinen bekers. Onlangs is er een derde beker bij gekomen, mét een gedicht van Willem Hussem: ‘Waarom die haast’. Grappig is de tekening van de paardenbloem op de achterkant van de beker. Het is het vervolg op het paardenbloempluisje op de eerste beker en het stekje op de tweede beker.

Nog veel meer
Naast het servies heeft Plint ook veel andere voorwerpen met een gedicht of dichtregel. Neem de set van vier notebooks, met het prachtige ‘Lamento’ van Remco Campert. Of de poëzieposter met ‘Ik zoek een hoekje’ van Nannie Kuiper. De kussensloop met ‘Het was een prachtige ochtend in het bos’ van Toon Tellegen. Om de broodplank met ‘Leesliedje’ van Kreek Daey Ouwens niet te vergeten.

Gedichten gecombineerd met beeldende kunst en illustraties. Hiermee maakt Plint je dag net iets leuker.

Ook interessant?