vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Friese trots in Amsterdam

Friese trots in Amsterdam

De Valk stoelen op de vt wonen&design beurs 
Zes dagen vol nieuws, advies en woonpret in de RAI tijdens de vt wonen&design beurs en meubelfabrikant De Valk uit Sneek is er bij! Met een nieuwe De Valk Home collectie én met 150 witte stoelen en krukken op alle woonadvieslocaties op de beurs.

Woonadvies op een De Valk stoel
Maurice van Dijke, directeur van meubelfabrikant De Valk uit Sneek: “Dit voorjaar kwam onze nieuwe catalogus uit en de foto met de verschillende witte stoelen en krukken sprong bij de organisatie van de vt wonen&design beurs in het oog. We waren blij verrast met het verzoek om 150 zitmeubels te leveren voor de beurs. Nu staan, op alle woonadvieslocaties verspreid over de drie hallen, de witte stoelen en krukken van De Valk. Een eer!”

Voor thuis: uniek 4×4 concept
Deze maand lanceert De Valk een nieuwe lijn zitmeubels bedoeld voor thuis. De nieuwe Home collectie is te bewonderen bij Sijmen Interieur (standnummer 11-002). Met het unieke 4×4 concept kan iedereen zijn favoriete stoelmodel samenstellen. Te kiezen valt uit 4 verschillende frames in 4 verschillende stofferingen (in verschillende leersoorten en kleuren).

Friese trots: over De Valk
De Valk uit Sneek produceert sinds de jaren 50 van de vorige eeuw kwalitatief hoogwaardige (buis)meubels, voornamelijk voor de zakelijke markt. Sinds kort is daar een nieuwe Home Collection bijgekomen, zodat men ook thuis kan genieten van goed zitcomfort. Ook een serie zitmeubels speciaal voor horecabedrijven zag onlangs het licht. Maurice van Dijke: “Iedere week maken we meer dan drieduizend stoelen in onze eigen fabriek in Friesland.  We zijn een bedrijf dat zijn afkomst in ere houdt met een groot gevoel voor ambacht en puur vakmanschap. Snijden, stofferen, buigen, lassen; er komt veel handwerk kijken bij het maken van de stoelen, fauteuils, bankjes en krukken. Van het ontwerpen tot het buigen van de stalen frames en het poedercoaten, bijna alles in het productieproces doen we zelf.  Wij staan voor mooi vakwerk, korte levertijden en perfecte service voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.”

 

Ook interessant?