1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Feest op de vt wonen&design beurs

Feest op de vt wonen&design beurs

Gloednieuwe Stijl Studio’s

Eijerkamp, woonwinkelwarenhuis en vaste partner van het tv-programma ‘vtwonen, weer verliefd op je huis’, bestaat 90 jaar en viert dat tijdens de vt wonen&design beurs. En hóe.

Namelijk: met gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, een Advies Atelier, primeurs én een jubileumcollectie. Als Eijerkamp iets te vieren heeft, gebeurt dat goed. En dit jaar dus tijdens de vt wonen&design beurs. In de Stijl Studio’s, allemaal ondergebracht in een inspirerend Stijlhuis, vind je de woontrends, kleuren en materialen van dit najaar.

Van inspiratie tot concrete plannen

Wat je er nog meer kunt verwachten? In ieder geval de woonstijlen Basic, Bohemian, Werelds en Retro, ontwikkeld in samenwerking met vtwonen en bekend van ‘vtwonen, weer verliefd op je huis’. En verder onder andere: een mini-appartement inclusief modulaire keuken van Naber plus een slaapkamer met de gloednieuwe Auping Auronde.

Kortom, in het Eijerkamp Stijlhuis word je ondergedompeld in verschillende woonbelevingen. In het Advies Atelier helpen de stylisten en interieurdesigners van Eijerkamp je vervolgens persoonlijk om van jouw huis een fijn thuis te maken. Met een indelingsplan, een kleurenplan en meubels, accessoires en verlichting in jouw woonstijl en voor jouw budget. Als dat niet een echt droominterieur oplevert… Tip: neem foto’s en een plattegrond mee voor een advies op maat!

Scan & Win

Als liefhebber van wonen wordt een bezoek aan het Eijerkamp Stijlhuis trouwens nog leuker. Laat je persoonlijke entreebewijs in het Eijerkamp Stijlhuis scannen, kies je favoriete vtwonen Stijl Studio en maak kans op de hoofdprijs: je eigen vtwonen Stijl Studio bij jou thuis!

Het kan niet op tijdens het 90-jarig jubileum van het woonwinkelwarenhuis. Want last but not least toont Eijerkamp op de vt wonen&design beurs ook een speciale jubileumcollectie met limited editions. En die collectie is al een feest op zich!

Kijk voor meer informatie op www.eijerkamp.nl of kom langs op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?