vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Favoriet: ijzeren apothekerskast

Favoriet: ijzeren apothekerskast

Als er één woonwinkel is, waar je een keertje geweest moet zijn, dan is het toch wel Old BASICS. Of je nu houdt van Scandinavisch, industrieel, landelijk of modern in huis: in deze (web)winkel vind je het meubel dat je altijd al zocht.

Met de brocante en vintage meubels van Old BASICS breng je een spannende, originele mix in je interieur. Hun meubels en woonaccessoires zijn een toevoeging voor ieder interieur, wat je woonstijl ook is. Toonbanken, tafels, banken en alle soorten en maten kasten: het bedrijf is altijd op zoek naar bijzondere unieke meubels, zowel stoer en industrieel als landelijk brocante. Het assortiment wisselt continu. Er is altijd weer wat nieuws zien in de grote loods van 800 m2 en in de uitgebreide webwinkel.

Meubel op maat

Naast karaktervolle, oude items vind je bij de winkel in Kootwijkerbroek ook meubels op maat, van zowel hout als ijzer. Ben je op zoek naar een specifiek meubel dat precies moet passen? Het team van het bedrijf helpt je graag met persoonlijk advies. Zo creëren ze jouw woonwens.

Favoriet: ijzeren apothekerskast 

Het bedrijf heeft meer dan twaalf jaar kennis en ervaring in handgemaakte, ambachtelijke meubels van zowel hout als ijzer. Onze favoriet? De ijzeren apothekerskasten! Want man o man: wat zijn die hun prijs dubbel en dwars waard. Ze zijn het visitekaartje van Old BASICS. Deze solide, eigentijdse kasten zijn voorzien van een poedercoating. Dit geeft een strakke afwerking en een duurzame, bestendige deklaag. Met zo’n kast in huis heb je niet veel meer nodig! 

Doe mee en win

In hun stand op de vt wonen&design beurs vind je ook de op maat gemaakte ijzeren kasten, aangevuld met industriële, brocante en vintage meubels en woonaccessoires. Hier vang je een glimp op van hun assortiment en kun je je laten informeren over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van het meubel van jouw wensen.

Oh, hou even de social kanalen van het bedrijf in de gaten, want speciaal voor de beurs doen ze leuke winacties:

View this post on Instagram

YAY 🤩Old BASICS gaat naar de VTwonen&designbeurs!⁠ Kom je kennismaken met het assortiment van Old BASICS …. en met óns? We hopen je daar te zien! 😁⁠ We gaan ook een aantal leuke WINACTIES doen, dus hou ons op de beurs en op sociale media in de gaten!⁠ .⁠ De VTwonenendesignbeurs is van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 6 oktober in de RAI in Amsterdam.⁠ .⁠ #vtwonenendesignbeurs #vtwonenendesignbeurs2019 #oktoberwoonmaand #OldBASICS #woonwinkel #brocante #industrieel #vintage #vitrinekast #kastopmaat⁠ #apothekerskast #ijzerenkast #stalenkast #metalenkast #industrielekast #witwonen #whiteliving #whiteinterior ⁠ #stoerlandelijk #stoerwonen #soberwonen #stoersoberwonen #landelijkwonen #nordichome #interiör #scandinavischwonen ⁠ #vintageinterior #industrialhome #industriellerStil #industrieelwonen ⁠ ⁠

A post shared by Old BASICS (@oldbasics) on

Kom je naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?