vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - ESTHETISCHE EN FUNCTIONELE MEUBELS

ESTHETISCHE EN FUNCTIONELE MEUBELS

Precisie, vakmanschap en het beste materiaal. In goede meubels komen die alle drie terug. Maar dan gaat het natuurlijk ook nog om de juiste vormgeving.

Studio HENK, een Amsterdams ontwerpbureau dat in 2013 werd opgericht door twee broers, maakt heldere, tijdloze meubels. De broers streven voortduren naar precisie en vakmanschap en gebruiken alleen de beste kwaliteit staal, eiken met de fijnste nerf en de mooiste stoffen. 

Minimalistische ontwerpen

De ambitie van Studio HENK is om esthetische en functionele moderne meubels te creëren. Bekijk je de collectie, dan zie je eet- en salontafels, eettafel- en zitbanken, fauteuils, stoelen en krukken, en kasten. Stuk voor stuk toegankelijke meubels met een minimalistisch ontwerp. Mooie designs die ook functioneel en comfortabel zijn.

Zoals de Co Lounge stoel, een loveseat met een krachtig, eenvoudig design. Door de keuze in frames (met een witte of zwarte tweelaagse poedercoating), eikenhouten armleuningen (verkrijgbaar in een naturel, witte of zwarte afwerking) en tal van stofferingen kun je de stoel makkelijk afstemmen op de rest van je inrichting.

Of de Co Chairs: een ode aan de tafelontwerpen van Studio HENK. Puristisch, minimalistisch en tijdloos. Deze blikvangers zijn verkrijgbaar met een wit of zwart frame, mét of zonder armleuning, en voor een luxueuze uitstraling in een stoffering naar keuze.

Unieke combinaties

De grote variatie aan frames, afwerkingen, kleuren en stofferingen bij Studio HENK zorgt er trouwens voor dat je binnen de collectie talloze unieke combinaties kunt samenstellen. Combinaties die in ieder type interieur en project passen. Modern maatwerk, zo noemen de broers dat.

Kijk voor meer informatie op www.studiohenk.nl

Ook interessant?