vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - ERFSTUKKEN VOOR DE TOEKOMST

ERFSTUKKEN VOOR DE TOEKOMST

Goed ontwerp, dat zie je zo

Het ene houten meubel is het andere niet. Een goed ontwerp herken je in één oogopslag. Aan de liefde voor het ambacht bijvoorbeeld. En alleen zo’n ontwerp krijgt vervolgens een plaats in je huis.

Als je houdt van houten meubels, is de massief houten Famylje Collection van het Friese familiebedrijf Pilat&Pilat een absolute aanrader. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt door vakbekwame meubelmakers. In eiken, iepen, licht iepen of walnoot. De prachtige houtverbindingen blijven hierbij zichtbaar. De afwerking van het hout gebeurt met natuurlijke olie, zeep en eventueel lak.

Pretentieloos en vanzelfsprekend

Alle meubels zijn stoer en duurzaam, ingetogen en tijdloos. Pilat&Pilat noemt ze ook ‘warm, rijk en vertrouwd’ en ‘erfstukken voor de toekomst’. Niet voor niets krijgen ze elk de naam van een familielid. De verscheidenheid aan ontwerpen zijn de uiteenlopende karakters in de familie. Wat ze bindt is de pretentieloze aard en de vanzelfsprekende verschijning.

Twee voorbeelden. Tom. Een waaghals. Een tafel die de zwaartekracht uitdaagt omdat de ronde buizen van het stalen onderstel het tafelblad stabiel in de lucht weten te houden. En Elfriede. Rechtlijnig, maar ook vriendelijk. Anders gezegd: een kast met een ‘zachte zakelijkheid’. Ook heel geschikt als roomdivider.

Liefde voor het ambacht

De Famylje Collection (Famylje is Fries voor ‘Familie’) is internationaal befaamd. Projectontwikkelaars en architecten van over de hele wereld maken er gebruik van. Maar bij jou thuis zal zo’n meubel ook niet misstaan. De liefde voor het ambacht stráált er vanaf. En dat is wat je als liefhebber van houten meubels graag wilt. Toch?

Kijk voor meer informatie op www.pilat.nl
Of kom de ontwerpen bekijken op de vt wonen&design beurs

Ook interessant?