1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Uniek: een kast met jouw gezichtsprofiel

Uniek: een kast met jouw gezichtsprofiel

Speciaal voor designliefhebbers

Er zijn van die kasten die – soms letterlijk, maar altijd figuurlijk – met kop en schouders boven andere kasten uitsteken. Van die ontwerpen waar jij als designliefhebber je hart aan kunt ophalen.

 Je wilt geen rechttoe rechtaan kast. Eentje van dertien in een dozijn. Je wilt er een die zich onderscheidt door het ontwerp. Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels met oog voor detail. Eetkamertafels,bureaus, projecttafels en ja, ook kasten. Anno 2018 voert het bedrijf een unieke kastencollectie die bestaat uit 11 verschillende series. En die series worden voortdurend geupdate.

Eigentijds of met de sfeer van vroeger

Zoals de aan de wand hangende kastenserie Solo: maar liefst 24 verschillende lowboards en dressoirs. Al eerder waren die leverbaar op pootbokjes, maar daar kan nu ook een onderblad aan worden toegevoegd. Door de terugvallende dragers lijken de kasten te zweven en vallen vooral de horizontale lijnen op. Op het onderblad is ruimte voor apparatuur of mooie boeken.

De kastenserie Disk herken je aan de ronde aluminium greep. Er zijn 9 verschillende modellen. Van hoog tot laag, met deuren, laden en soms binnenladen. Nieuw is de uitvoering in noten. De vlamtekening van deze luxe houtsoort geeft elke kast uit de serie een bijzonder aanzien én de sfeer van vroeger.

Echt uniek: kasten met jóuw gezichtsprofiel!

En dan zijn er ook nog de RP leunkasten: eigenwijze kasten met hoge poten die gewoon los tegen de wand leunen. Waren er eerst maar 2 kasten met ‘gewone’ deuren, nu is het een hele kastenserie.

Eén kast heeft wel héél bijzondere deuren: in de vorm van een gezichtsprofiel. Te bestellen met een standaard mannelijk of vrouwelijk profiel, maar naar wens kun je ook deuren met je eigen profiel of naar eigen ontwerp laten maken. Een unieke kast dus! Naast de leunkasten met gezichten, zijn er ook leunkasten met een vitrine, met een lade of met lade en open vak. Stuk voor stuk opvallend design!

Kijk voor meer informatie op www.castelijn.nl

 

 

Ook interessant?