1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - EIGENZINNIGE HANGERS VAN E|L BY DEENS.NL

EIGENZINNIGE HANGERS VAN E|L BY DEENS.NL

Het paradepaardje is tafelklem TOON. Misschien ken je ‘m: de set met twee staanders en een legger die je op vrijwel iedere tafel kunt schroeven en vervolgens kunt decoreren met wat je maar wilt. Op je tuintafel bijvoorbeeld met lantaarns en plantenhangers. Op je binnentafel met kaarten, slingers en ballonnen of – met de feestdagen – de mooiste kerstballen en verlichting. Deze absolute musthave is een van de eigenzinnige hangers van E|L by deens.nl.

PIEN, KEES en HEIN
Andere E|L-hangers zijn plankdragers PIEN, gemaakt van stevig canvas waaraan – of eigenlijk waarin – je iedere plank aan de wand kunt ophangen. Of je nu houdt van Scandinavische zwart-wit, van een naturel look of van kleurrijk wonen: de plankdragers zijn er in vele kleuren, dus voor ieder wat wils.

Stap voor stap wordt de collectie van E|L (wat trouwens staat voor Eigen Label) met opvallende ontwerpen uitgebreid. Allemaal even origineel, kleurrijk en betaalbaar. Zo ook de coole, maar eigenlijk oerdegelijke kapstok KEES en zijn kleine broertje KEESJE. Een kapstok van naturel geperst hout waardoor er mooie laagjes in het hout zijn ontstaan. Strak en eenvoudig vormgegeven, met gaatjes waarin los bijgeleverde gekleurde haken (met de namen HEIN en – voor KEESJE – HEINTJE) passen.

Part of the plan
En tot slot: magneetbord MARIE. Een aanrader voor als je zoekt naar een verantwoorde manier om afspraken en herinneringen in beeld te brengen. Deze hanger is gemaakt van gerecycled materiaal. Een deukje, butsje of krasje is part of the plan!

Op de aanstaande vt wonen&design beurs kun je kennismaken met de nieuwe najaar/winter-collectie van E|L. En het kan bijna niet anders of ook dat zullen weer eigenzinnige hangers zijn.

Kijk voor meer informatie op www.deens.nl

 

Ook interessant?