vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - eigentijdse kinderkamers

eigentijdse kinderkamers

De wereld er een beetje mooier laten uitzien. Door mooie, duurzame producten te produceren en ouders en kinderen blij te maken met persoonlijke aandacht en service. Dát is de missie van Saartje Prum, het merk voor eigenzinnige kinderkamers.

Hier vind je alles voor een gezellige kinderkamer voor je zoon of dochter. Bedden, beddengoed, meubels, behang en decoratie. Stuk voor stuk zelf ontworpen. In de winkel ligt en staat alles bij elkaar. Of wordt alles voor je bij elkaar gezet.

Online moet je zelf combineren. Dat kun je doen met het speciaal ontwikkelde online moodboard. Een functionaliteit op de website waarmee je een collage kunt maken van de artikelen op de site die jij leuk vindt. Overzichtelijk gepresenteerd zie je in één oogopslag of je de juiste match hebt gemaakt en wat het bij elkaar gaat kosten.

Heb je toch nog twijfels? Je kunt het moodboard delen via e-mail en Facebook. Met je partner, moeder of vriendin bijvoorbeeld. Maar ook met de styliste van Saartje Prum. Vraag háár mening eens. Saartje Prum ontmoeten? Kom naar de vt wonen&design beurs!

Ook interessant?