vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - EIGENTIJDS LANDELIJKE MEUBELS

EIGENTIJDS LANDELIJKE MEUBELS

Eigentijds landelijk. Hoge kwaliteit. En een warme en sfeervolle uitstraling. Als dat voor jou de kernwoorden zijn tijdens je zoektocht naar nieuwe meubels en woonaccessoires, kom je bijna automatisch uit bij Richmond Interiors. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle meubels in eigen beheer, en voegt elk jaar nieuwe collecties toe aan een aantal bestaande klassiekers.

Stoere Maddox

Op de vt wonen&design beurs introduceert Richmond Interiors drie nieuwe collecties: Maddox, Barclay en Herringbone. De stoere Maddox collectie bestaat uit een eettafel van 200 of 240 cm lang, een salontafel, wandtafel, bijzettafel, tv-dressoir en een geometrische open wandkast met veel plaats voor boeken en mooie woonaccessoires.

Al deze meubels herken je aan het ‘old elm’- hout gecombineerd met hoogglans gepolijste roestvrijstalen onderstellen. Vind je het hout mooi, maar wil je liever matzwarte onderstellen? Dan is er de Industrial Maddox-collectie. Andere uitstraling, net zo mooi.

Koloniale Barclay

Houd je meer van een koloniale sfeer? Daar speelt Richmond Interiors op in met de Barclay collectie van warm getint, recycled ‘pine’: een eettafel van 200 of 240 cm lang, een salontafel, hoektafel, dressoir, tv-meubel en bureau. Deze meubels zijn rijkelijk voorzien van echte en zogenaamde ‘faux’-laatjes, bronzen handgrepen en strakke ijzeren poten in driehoeksverband.

Donker Herringbone

Herringbone is een uitgebreide collectie meubels gemaakt van donker recycled oud eikenhout gelegd in visgraatmotief en gecombineerd met strakke, zwartmetalen onderstellen. Ofwel: een rechthoekige en een ovale eettafel van 240 cm lang, een salontafel, smalle salontafel, wandtafel, halfronde wandtafel, bijzettafel, computertafeltje voor bij de bank, tv-dressoir, open en gesloten wandkast, en een smalle open hoekkast.

De nieuwe collecties eigentijds landelijke meubels zien? Kom naar de vt wonen&design beurs of kijk op de site van Richmond Interiors.

Kijk voor meer informatie op www.richmondinteriors.nl

Ook interessant?