1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Fair Treasures uit Nepal en Indonesië

Fair Treasures uit Nepal en Indonesië

Ben je op zoek naar iets anders dan anders, dan ben je bij Madat aan het juiste adres. Hier vind je Fair Treasures: homewear en accessoires ontworpen door jonge vaklieden uit Nepal en Indonesië. Door de aankoop van deze fair trade ‘treasures’ steun je de vaklieden en hun families op het gebied van gezondheid en onderwijs.

Homewear
Alle producten worden handgemaakt vanuit een lifestyle geïnspireerd design, waarbij pure, natuurlijke en authentieke materialen voorop staan. Met de homeware-collectie ben je verzekerd van unieke items voor de gedekte tafel, zoals koffie- en theemokken, borden, schalen en vazen. En ook van ‘wall treasures’: gezeefdrukte posters en kaarten op milieuvriendelijk handgeschept papier.

In de accessoires-collectie (m/v) vind je vast iets om jezelf of een ander cadeau te geven. Handgeweven sjaals van materialen als kasjmier, wol, zijde en bamboe. En sieraden, waaronder sterling zilveren ringen, oorbellen, armbanden en kettingen.

Zorg, aandacht, vakmanschap, handgemaakt, fair trade en local aid. Dat zijn de kernwoorden die Madat bijzonder maakt. Bezoek de stand op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?