vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Eigenwijze designmeubels van Jess Design

Eigenwijze designmeubels van Jess Design

Eigenwijze designmeubels die je leef- en werkomgeving verrijken. Daar staat Jess Design bekend om. Het uitgangspunt: een designmeubel is geen product, het is een passie. Daarom vragen goede ideeën altijd om betere. En daarom is de Earl-familie van het bedrijf onlangs uitgebreid met de Earl 3-zits.

Mooi van buiten én binnen

Alle meubels van Jess Design hebben lef. Dat zie je terug in de opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen. Maar de verleiding is meer dan een mooie buitenkant; de aantrekkingskracht zit ook in elke vezel. Ga je zitten, dan voel je het zelf. En dan hebben we het nog niet gehad over wat ook zo kenmerkend voor de meubels is: ze zijn puur en eerlijk en hebben geen toevoeging nodig.

De nieuwe Earl 3-zits, die je zowel met als zonder armleuningen kunt bestellen, is een prachtige aanvulling op de complete Jess Design-collectie. En natuurlijk vooral op de Earl 1-zits en de Earl 2-zits. Met zijn dunne frame gemaakt van massief staal – ‘Old Glory’ afgewerkt voor een klassieke look & feel – heeft de driezitsbank een elegante uitstraling. Het stoere karakter heeft hij te danken aan de leren bekleding, die in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is.

Heb je het over een eigenwijs designmeubel dat je leef- en werkomgeving verrijkt? Dan is de Earl 3-zits daar zeker een voorbeeld van.

Kijk voor meer informatie op www.jessdesign.nl

Ook interessant?