vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Dutch design met mooi verhaal

Dutch design met mooi verhaal

Op de vt wonen&design beurs vond je vorig jaar ook de verrassende pop-up shop van Storytelling-Design. Deze tijdelijke shop bundelt de mooie verhalen achter design en zorgt zo voor toegevoegde waarde van het ontwerp èn een plekje in je hart.

Storytelling-Design is een shopconcept waarin hoogwaardig Nederlands design gekoppeld wordt aan een evenement in een stad. Het verrast, vertelt verhalen, doet verbazen en verleiden en laat jou genieten!

Laat je zintuigen prikkelen
In de shop krijg je de mogelijkheid om je zintuigen te prikkelen: kijken, voelen, luisteren, bewonderen en verbazen. Dat doen ze door een mix te maken van verschillende design-disciplines, van kasten tot sieraden, van lampen tot kleding en van tuinsets tot tassen. Door het verhaal achter design krijgt het een toegevoegde waarde, krijgt het een plekje in je hart en wordt het van jou.

Met dank aan Annemarij
Het gezicht achter het concept is Annemarij Thijssen, selfmade woman in de designwereld. ‘Ik ben altijd in de ban geweest van mooie verhalen, ging vroeger met de kinderen naar het Vertelfestival in Maastricht, vooral omdat ik zelf zo genoot van de verhalen. Sindsdien ben ik gefascineerd door de kracht van het vertellen van een goed verhaal. Toen ik tien jaar geleden betrokken raakte bij de designwereld ontdekte ik dat ook ontwerpers iedere keer weer een verhaal willen vertellen met hun design.’ Sinds maart 2019 presenteert zij daarom het design van uiteenlopende ontwerpers in haar pop-up shops.

Pop-up voor even
Storytelling-Design is niet gebonden aan een plaats of locatie, maar zoekt events op. De shops zijn open voor een korte perioden (van vier dagen tot drie weken) want dan blijft het spannend! En daarna gaan ze weer op weg naar het volgende event. Het concept draait om persoonlijke aandacht. Voor bezoekers, maar zéker ook voor de ontwerpers. En dat voel je in deze fijne, tijdelijke shop.

Ook interessant?