///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - DÍT DOET SFEERLICHT MET JE HUIS!

DÍT DOET SFEERLICHT MET JE HUIS!

Sfeerlicht

Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar hoe gezellig zit je samen op de bank of aan tafel onder een felle tl-buis? En hoe lang kun je je bij intiem sfeerlicht op je werk blijven focussen?

Bij verlichting komt veel meer kijken dan alleen een lamp aandoen. Calex snapt dat als geen ander. Logisch. Het creatieve lampenmerk heeft voor ieder wat wils. Van decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden tot vervanging van dat ene kapotte lampje in de badkamer.

Calex heeft een passie voor licht en sfeer, en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn. Sinds 1970 wordt er elke dag gewerkt om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting huizen een stukje mooier, comfortabeler én sfeervoller te maken.

Van Giant naar XXL

Al een tijdje opvallend in de collectie is de Giant-serie. Dimbare lampen met ledverlichting en toch met een klassiek uiterlijk, en met een unieke E40-fitting. Je kunt de lampen creatief met elkaar combineren, maar wil je ze liever los, dan komen ze ook goed tot hun recht.

Dit jaar zet Calex groots in met de XXL-Collectie. Nieuwe lampen die eveneens led en dimbaar zijn, maar voorzien van een E27-fitting. Hierdoor passen ze op bijna elke armatuur. De lampen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: met een spiegelachtige en mysterieuze titanium coating en met een klassieke gouden coating. Welke je ook kiest, met hun licht en uitstraling versterken ze elke ruimte. Als combinatie of los van elkaar.

Uitbreiding

Op dit moment zijn er zes verschillende modellen met verschillende soorten ledfilamenten: gekruld en recht. Toch net niet je keuze? Calex werkt hard aan de uitbreiding van de XXL-lijn, dus houd de ontwikkelingen in de gaten!

Kijk voor meer informatie op www.calex.nl en kom vooral de inspirerende ideeën van Calex bekijken op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?