1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Doe mee aan de vtwonen workshops

Doe mee aan de vtwonen workshops

vtwonen heeft iets te vieren dit jaar en pakt daarom groots uit op de vt wonen&design beurs. Het merk bestaat 55 jaar en viert dat natuurlijk op de grootste woonbeurs van Nederland. Kom je langs? Van 1-6 oktober in de RAI Amsterdam krijg je heel veel inspiratie in vtwonen city.

3x binnenkijken

Je kunt in vtwonen city op de beurs volop inspiratie opdoen in verschillende woonstijlen.
De stylisten van vtwonen hebben dit jaar namelijk niet één, niet twee maar drie levensgrote inspiratiehuizen voor je ontworpen.
Het Basic huis, het Green huis en het Earth huis. Stuk voor stuk huizen met daarin inspiratie voor je keuken, badkamer, woonkamer en kinderkamer.

Doe mee aan vtwonen workshops

En er is nog veel meer. Naast het binnenkijken zijn er ook iedere dag toffe vtwonen workshops te volgen op het workshopplein in vtwonen city. Wil je meedoen? Voor de meeste activiteiten moet je je van tevoren online inschrijven, doe dat meteen, dan houden we een plekje voor je vrij.

IEDERE BEURSDAG
Uitleg over de inspiratiehuizen door de stylisten van vtwonen

Vind je het leuk om te horen hoe de stylisten tot hun keuzes voor de inspiratiehuizen zijn gekomen? Kom dan luisteren naar de uitleg over de verschillende huizen (mooie kans om meteen je favoriete stylist een keer in real life te zien ;-)).

Check hier het programma per dag. Voor de uitleg van de huizen hoef je je niet van tevoren in te schrijven.

DINSDAG 1 OKTOBER
vtwonen workshop: terrarium maken met The Green Bar (vooraf inschrijven via The Green Bar!)

Bij een terrarium denk je misschien aan een soort aquarium voor een of ander reptiel ofzo. Maar de mensen van The Green Bar laten je graag zien dat dat ook echt heel anders kan.
Eigenlijk is een terrarium een mini-tuintje in glas. Door de grote variatie in glas & planten kan zo’n biotoopje er wat The Green Bar betreft telkens anders uitzien.
In tegenstelling tot een eco-systeem wordt een terrarium niet afgesloten. Zo komt het net iets minder nauw hoeveel vocht je toevoegt en welke plantcombinaties je maakt.
Tijdens de workshop maak je van een mooie glazen pot, die je anders misschien naar de glasbak had gebracht, een geweldige mini tuin. Om het helemaal af te maken, krijg je er een gerecycled leren bandje van De Moerbei bij.

Let op: deze workshop kost €10 per persoon. Het bedrag reken je af bij de online inschrijving via The Green Bar

WOENSDAG 2 OKTOBER & DONDERDAG 3 OKTOBER
vtwonen workshop: verf je eigen vtwonen verfstalen (inschrijven niet nodig)

Ben je op zoek naar een mooie kleur voor op de wand in de keuken of wil je weten welke kleur er bij jou past?
In vtwonen city kan je je eigen vtwonen verfstaal verven. Het is niet nodig om je hiervoor in te schrijven, schuif gezellig aan!
Check hier de tijden

Lezerslunch met hoofdredacteur Nicolette Fox

Wil je eens met de hoofdredacteur van vtwonen in gesprek over het merk vtwonen? Nicolette is heel benieuwd wat jij van vtwonen vindt en nodigt je daarom uit om aan te schuiven bij de lezerslunch?
Lees hier hoe je kans kan maken om hierbij aanwezig te zijn (en twee toegangskaarten te winnen!)

VRIJDAG 4 OKTOBER
vtwonen workshop: interieurs illustreren door Yara Francken (vooraf inschrijven!)

Wil jij graag leren illustreren? Tijdens deze workshop ga je oefenen met zwart-wit lijnillustraties. Aan de hand van collages maak je samen met Yara Francken een basis, en leer je hoe jij jouw eigen ideeën op een simpele manier weergeeft met alleen pen en papier. Yara is gespecialiseerd in het tekenen van interieurs en neemt je graag mee in de wereld van wooninspiratie. Je ontvangt een goodiebag met benodigdheden voor deze workshop en een paar postcards van Yara’s illustraties. Je gaat naar huis met mooie schetsen en een introductieboekje om zelf met illustreren verder te gaan.

Let op: deze workshop kost €7,50 per persoon. Het bedrag reken je ter plekke op de beurs af.

vtwonen workshop: cadeaulabels letteren met MarleenTekent (vooraf inschrijven!)

Wist je dat een van de vaste vormgevers van vtwonen ook workshops handletteren verzorgt onder de naam MarleenTekent? Op vrijdag 4 oktober combineert Marleen Huurman ‘de leukste baan van Nederland’ met haar hobby handletteren in vtwonen city met een workshop cadeaulabels letteren. Tijdens deze 1 uur durende workshop krijg je een spoedcursus handletteren en heel veel inspiratie voorgeschoteld, zodat je voor de feestdagen de mooiste cadeaulabels kunt maken.

Let op: deze workshop kost €7,50 per persoon. Het bedrag reken je ter plekke op de beurs af.

ZATERDAG 5 OKTOBER
vtwonen workshop: colourmoods door Hedwig Onna (vooraf inschrijven!)

Ben je nieuwsgierig en heb je altijd al iets meer willen weten over kleur?
Wat doet rood, of rood met geel, hoe ‘voelt’ blauw?
In deze workshop ga je kleuren en sferen ontdekken; is er bijvoorbeeld een relatie tussen bepaalde kleurcombinaties en een stemming?
Een grappige en beknopte ontdekkingstocht… met kleur als rode draad.
Deze workshop is interactief en praktisch van aard.

De ColourMoods workshop wordt gegeven door Hedwig van Onna uit Amsterdam. Zij is ontwerper, kunstenaar en docent, gespecialiseerd in kleur en materiaal.

Let op: deze workshop kost €7,50 per persoon. Het bedrag reken je ter plekke op de beurs af.

vtwonen workshop: moodboards maken met PRCHTG (vooraf inschrijven!)

Bij PRCHTG is de rode draad roze! Wat is jouw lievelingskleur en durf jij die toe te passen in je interieur en hoe geef je het net dat beetje prchtg? Ga met PRCHTG op ontdekkingstocht en ga naar huis met een inspirerend moodboard en een goedgevulde goodiebag. Maak bovendien kans op een mooi design item!

Let op: deze workshop kost €10 per persoon. Het bedrag reken je ter plekke op de beurs af.

ZONDAG 6 OKTOBER
vtwonen workshop: verf je eigen vtwonen verfstalen (inschrijven niet nodig)

Ben je op zoek naar een mooie kleur voor op de wand in de keuken of wil je weten welke kleur er bij jou past?
In vtwonen city kan je je eigen vtwonen verfstaal verven. Het is niet nodig om je hiervoor in te schrijven, schuif gezellig aan!
Check hier de tijden

vtwonen workshop: botanische corsages maken (vooraf inschrijven!)

In deze workshop van maximaal 1 uur neemt VELD & VAAS je mee in hun wonderlijke bloemenwereld en leer je de technische en creatieve handgrepen om een bijzondere corsage te maken waarmee we het begin van de herfst vieren.

VELD & VAAS is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon. VELD & VAAS kweekt slow flowers, biologische en op volle grond. Het bloemenveld is het laboratorium voor hun florale werk, waarin de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval een rode draad vormt.

Let op: deze workshop kost €7,50 per persoon. Het bedrag reken je ter plekke op de beurs af.

Ook interessant?