///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Dit servies van Royal Doulton wil je hebben

Dit servies van Royal Doulton wil je hebben

Van mooi servies kun je nooit genoeg in de kast hebben staan. Sterker nog, dit servies van Royal Doulton is té mooi om in de kast te laten staan.

Het Pacific servies van Royal Doulton is geïnspireerd op die prachtige momenten op het strand. Schelpen, golven en een diepblauwe zee. En dat zie je terug in de dessins op het witte servies. In zes onderscheidende prints zijn de onderdelen uit dit servies versierd met blauwe stippen, lijnen of verfspetters. Daarmee creëer je in een handomdraai een mooi gedekte tafel, binnen óf buiten.

Korting voor jou!

Zie je jezelf al zitten met vrienden of familie aan een heerlijk ontbijt, lunch of diner?  Dat komt mooi uit want wij mogen je een fijne korting op deze mokken aanbieden.

Als bezoeker van de vt wonen&design beurs ontvang je namelijk 25% korting bij aanschaf van een Pacific beker of een set met 6 Pacific bekers. Je kunt t/m 30 oktober 2019 gebruik maken van de actiecode VTWONEN25 bij

fonq.nl/royal-doulton en bol.com/royal-doulton.

Voer de kortingscode in bij het afrekenen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Alvast veel plezier toegewenst met je Pacfic beker(s).

Aanvullende actievoorwaarden
Bol.com: de kortingscode geldt bij
aankoop van Royal Doulton Pacific bekers, m.u.v. tweedehands artikelen en artikelen van verkopers via bol.com.

 

Kijk hier voor alle informatie over het servies van Royal Doulton en laat je verrassen door al het moois dat dit merk te bieden heeft.

 

 

 

Ook interessant?