vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - designtafels tegen een betaalbare prijs

designtafels tegen een betaalbare prijs

Ze waren op zoek naar een mooie eettafel, maar vonden design al snel onbetaalbaar. Dat was voor de broers Okke en Xander Albers het sein om, onder de naam Studio H&K, zelf designtafels te ontwerpen en produceren. Designtafels tegen een betaalbare prijs. Sinds eind 2012 maken zij nu tafels van eikenhout gecombineerd met een stalen frame. Maar dankzij een mix & match-concept bepaal jij als klant hoe jouw tafel eruit komt te zien: elk tafelblad past namelijk op elk frame.

Knoeien kan
De tafelbladen zijn vierkant, rechthoekig, rond en ovaal en verkrijgbaar in verschillende diktes. De lengtes variëren van 140 tot 300 cm. Het eikenhout van de bladen is van A-kwaliteit. Dit betekent dat er zo min mogelijk noesten in zitten. Het hout wordt standaard afgewerkt met een naturel, witte of zwarte coating. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je erop knoeit. Wil je trouwens een coating in een andere kleur, dan is dat – tegen een meerprijs – ook mogelijk.

De frames zijn minimalistisch of juist robuust van vorm en onbehandeld of tweelaags gepoedercoat in wit of zwart. Ook zij kunnen tegen een stootje. Al met al kun je bij Studio H&K kiezen uit meer dan 8000 tafelvarianten. Grote kans dat de tafel van jouw keuze een unieke tafel is. Kom gerust langs in de stand op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?