vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Designstoelen op maat

Designstoelen op maat

Stel je voor: je bent op zoek naar nieuwe stoelen. Bij voorkeur in rood leer en met vierkante buizen als onderstel. En o ja, ook nog met armleuningen. Nergens te vinden! Hoewel? Bert Plantagie, de onbetwiste stoelenspecialist, maakt al jaren stoelen op maat. En kan dus ook aan jóuw wensen tegemoet komen.

Ook tafels, banken, fauteuils, kasten en dressoirs
Stoelen zijn, naast tafels, het speerpunt van de Bert Plantagie-collectie. Daarnaast verkoopt dit bedrijf – een stijlvol Dutch designmerk dat meubeltrends op een geheel eigen wijze vertaalt – ook banken, fauteuils, kasten en dressoirs. Allemaal handgemaakt van natuurlijke materialen. De totale collectie laat zich het beste omschrijven als ‘tijdloos modern onder de vlag van toegankelijk design’.

Eindeloze mogelijkheden
Maar de focus ligt vooral op stoelen op maat. Betaalbare ontwerpen die écht lekker zitten en gemaakt zijn van goede materialen. Omdat smaken verschillen, is er voor ieder wat wils. Met een standaard stoel uit de collectie als basis kunnen stoelen in vergaande vorm naar wens worden samengesteld. Vaak zonder of tegen een kleine meerprijs en bijna altijd binnen de reguliere levertijden.

Alle stoelen zijn verkrijgbaar in ruim 50 kleuren leer en meer dan 200 kleuren stof. Eventueel kun je de Bert Plantagie-stoelen ook laten bekleden met eigen leer of stof. Qua stoelonderstellen heb je de keuze uit een ronde of vierkante buis, een freischwinger- of een sledeframe, in onder andere roestvrij staal, glans chroom, lakkleur of diverse houten varianten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eén grote familie
De meest succesvolle stoelen worden met alle mogelijke stoelvarianten, maar bijvoorbeeld ook met een eetkamerbankje, een barkruk en een bijpassende fauteuil, uitgebouwd tot een ‘familie’. Bestsellers zijn de Kiko-, de Blake-Joni-Tara- en de Duo-Spargo-familie. Live Beautiful, om met Bert Plantagie te spreken.

Kijk voor meer informatie op www.bertplantagie.nl

 

Ook interessant?