vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Design en gemak: draadloos laadstation

Design en gemak: draadloos laadstation

Smartphones, tablets en al die andere apparaten met een USB-aansluiting. Je kunt niet zonder. Maar moet je ze opladen, dan liggen ze vaak her en der verspreid. Dat moet toch anders kunnen? 

De missie van Manu is om de bruikbaarheid van ieder mobiel apparaat te maximaliseren.Daarom ontwikkelde het merk een serie modieuze woonaccessoires om je persoonlijke smart devices veilig op te bergen, terwijl ze tegelijkertijd opgeladen worden en altijd binnen handbereik zijn. Een mooi uitziend laadstation dus.

Design in de (slaap)kamer: essenhouten laadstation

Meteen een voorbeeld: de Deck-serie. Een laadstation voor vijf smartphones, tablets of andere USB-apparaten én een bewaarplek voor je huissleutels en portemonnee. Gemaakt van essenhout, gepoedercoat staal en vilt. Er is ook een Lumi Deck, met een designlamp van Manu als extra. Een stijlvolle lichtbron, perfect voor in de slaapkamer!

Beide laadstations zijn er in verschillende varianten, waaronder een draadloze. Met een speciale draagbeugel kun je ze ook aan de muur hangen. Handig in de gang of naast je bed als nachtkastje.

Geïnspireerd op de krantenbak van vroeger

Een tweede voorbeeld: de Kangaroo-serie. Het ideale opberg-, organisatie- en oplaadstation in één, op de plek waar je ‘m het meeste nodig hebt: in de zithoek. Manu liet zich hiervoor inspireren door vintage krantenbakken. In het uiteindelijke resultaat passen vijf apparaten met een USB-aansluiting, zoals je smartphome, tablet en laptop, maar ook je favoriete tijdschriften én de afstandsbediening van je tv. Al je apparaten en kabels netjes uit het zicht, en nog extra opbergruimte ook.

De Kangaroo is gemaakt van speciaal schuim, neopreen, vilt en katoen, en verkrijgbaar in twee versies in elk vier verschillende kleuren: de Kangaroo Couch (voor over de leuning van de bank) en de Kangaroo Stand (voor naast de bank of een fauteuil op de grondn). Beide zijn uitgerust met een USB-laadstation met stijlvol gevlochten stroomkabel. Uitbreiden kan met een draadloze QU-lader.

Design en gemak voor je smart devices. Wat wil je nog meer?

Kijk voor meer informatie op www.manu.nl

Ook interessant?